Connect with us

A-Z NEWS

Radio România a primit decoraţia regală „Nihil Sine Deo”

Published

on

Casa Regală a României a acordat decoraţia „Nihil Sine Deo” Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la înfiinţare şi pentru serviciile aduse publicului românesc aflat în lumea întreagă, scrie Mediafax.

Decoraţia a fost înmânată duminică de principesa moştenitoare Margareta în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta, preşedintelui-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Evenimentul a fost transmis în direct de Radio România Actualităţi.

Alături de medaliile „Regele Mihai I pentru Loialitate” şi „Crucea Casei Regale a României”, decoraţia regală „Nihil Sine Deo” se acordă prin decizia şefului familiei regale a României.

Decoraţia regală „Nihil Sine Deo” poate fi acordată personalităţilor marcante din domeniul social, ştiinţific, educaţional, cultural, spiritual, economic, politic şi militar, „care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanţă de înalt nivel, au avut o iniţiativă ieşită din comun, au dat dovadă de generozitate şi spirit de răspundere, au folosit puterea exemplului personal pentru a îmbogaţi prezentul românesc”, potrivit site-ului casei regale a României. Decoraţia poate fi acordată ambasadorilor sau foştilor ambasadori români sau străini care au adus o contribuţie incontestabilă relaţiilor României cu lumea.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending