Radio România Cultural – disponibil gratuit pe orice telefon sau tabletă, oriunde în lume - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Radio România Cultural – disponibil gratuit pe orice telefon sau tabletă, oriunde în lume

Published

on

Radio România Cultural este mai modern, mai viu, mai dinamic şi mai aproape de ascultătorii săi oriunde ar merge!

De acum aplicaţia mobilă Radio România Cultural poate fi descărcată gratuit din Appstore si Google Play, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente si tablete să poată asculta pe aceste device-uri emisiunile postului în direct şi din arhivă.

De asemenea, aplicaţia permite publicului să fie la curent cu cele mai proaspete informaţii culturale şi să poată urmări evenimentele marca Radio România Cultural pe youtube şi facebook.

Aplicaţiile mobile pot fi descărcate gratuit şi de pe site-ul radioromaniacultural.ro

La Radio România Cultural poate fi ascultată o diversitate de emisiuni, cu subiectele de actualitate ale zilei care ne aduc în atenţie totodată temele importante ale culturii. Aşadar de la Kant, la cultura pop – teme cu înţeles şi pe înţeles.

De la primele transmisii din 1928, cultura are ştate îndelungate la radioul public şi la Radio România Cultural. Pot fi ascultate emisiuni de mare tradiţie, foarte iubite de ascultători, ca teatrul radiofonic, dar şi emisiuni dinamice cu un format nou, cumar fi singurul matinal cultural:Espresso. Nu ar trebui pierdute nici corespondenţele, concertele, galele de premiere ale unor instituţii prestigioase şi multe alte evenimente ce pot fi ascultate numai la Radio România Cultural.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending