Radio România Cultural şi UEFISCDI vă arată ,,America visurilor noastre (de cercetători)" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Radio România Cultural şi UEFISCDI vă arată ,,America visurilor noastre (de cercetători)”

Published

on

Radio Romania Cultural si UEFISCDI va invita la cea de-a cincea editie a emisiunii ,,Cafeneaua de stiinta”, care va fi difuzata in direct, Luni, 4 Iulie, de la orele 19.00. Emisiunea va fi transmisa de la Cafeneaua Dalles din Bucuresti, pe frecventa RRC – 101,3 FM si on-line, pe www.radiocultura.ro.

Principala tema dezbatuta are in vedere un citat celebru al anilor 1961, apartinand pretedintelui american J.F. Kennedy: ,,Nu va intrebati ce poate face tara pentru voi, intrebati-va ce puteti face voi pentru tara”.

Corina Negrea, moderatorul acestei emisiuni, ii va avea ca invitati pe cativa dintre cercetatorii romani care au beneficiat de bursele Fulbright, cel mai prestigios program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii. In cadrul Cafenelei de stiinta vor fi discutate proiectele absolventilor pentru Romania, metodele adoptate de cercetatori si mai ales, abilitatile de lucru ale acestora.

Co-producatori: Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, UEFISCDI si Cafeneaua Dalles, Bucuresti.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending