Connect with us

Radio

Radio Seven a aniversat primul an de existenţă!

Published

on

 

”Radio Seven a crescut într-un an cât alții în șapte și noi, echipa, odată cu el. Paradoxal, după un an am întinerit. Probabil după cura de muzică de clătit creierii și după contactul cu oameni normali, decenți și atât de ascultători. De Seven. 7 dimineața vă așteaptă de la 7 dimineața la Radio Seven. Coincidență? Nu, doar bucurie.” spune Mihai Găinușă, realizatorul emisiunii 7 Dimineața.

 

”Primul an la Radio Seven a însemnat pentru mine împlinirea, maturizarea pe plan profesional. Dacă la celelalte radiouri la care am lucrat am făcut-o de multe ori exclusiv pentru audiență, aici am avut libertatea de a educa publicul, chestiune în care aproape nicio instituție media nu mai crede în zilele noastre. Am creat o nișă de public preocupat de probleme serioase, precum schimbarile climatice sau drepturile minorităților, chestiuni de importanță crucială pe plan social, pe care comunitatea bucureșteană nu își poate permite să le ignore dacă vrea sa facă parte din lumea “civilizată” spre care tinde. Mai mulți ani ca acesta îmi doresc!” spune Marius Vintilă, realizatorul emisiunii Cuvinte. Cu Vintilă.

 

”Când privesc la ce-am realizat în acest an mi se pare uluitor: aproape 50 de radio talk-show-uri All You Can Read cu scriitori în care am vorbit doar despre cărţi şi în care am oferit câteva sute de cărţi ascultătorilor interesaţi de literatură. Aşa ceva nu s-a mai făcut în FM-ul românesc! De altfel, în acest an, Radio Seven a arătat că se poate face radio pentru radio, nu pentru publicitate, nu pentru audienţe. FM-ul românesc are mare noroc cu Radio Seven.” spune Marius Chivu, realizatorul emisiunii All You Can Read.

 

”A fost un an în care nu am simțit în nicio zi că merg la serviciu. Un an în care am redescoperit bucuria din anii de început ai radioului.” spune Mihai Dinu, director de programe.

 

”365 de zile de bucurie și de pasiune în formă pură pentru radio. 52 de săptămâni care au trecut ca o clipă. Un an de Radio Seven este împlinirea unui vis frumos pe care l-am avut și pe care am l-am share-uit cu oameni frumoși, colegi și ascultători.

Happy Birthday, Radio Seven!” spune Bogdan Strătulă, director executiv.

 

La Radio Seven, matinalul este realizat de Mihai Găinusă, Laura Ivăncioiu și Alex Crăciun. Marius Vintilă face Cuvinte. Cu Vintilă de luni până vineri de la 17.30, iar Tibi Ursan și Robert Tache au programe între matinal și drive-time. Emisiuni săptămânale au Marius Chivu (All You Can Read, luni de la 22.00), Viorel Copolovici (Just Cook It, vineri de la 17.00), Bogdan Strătulă (Urban Sunsets, miercuri de la 22.00), Mihai Dinu (Lista lui Dinu, joi de la 22.00), iar matinalul de weekend este realizat de Andreea Stan (Seven Heaven, sâmbătă și duminică, de la 9.00 la 13.00).

Radio Seven emite în București pe 103,4 FM și online pe www.7radio.ro.

 

Foto Credit: Radio Seven

EXPO TVR60: Portile TVR se vor deschide publicului larg cu ocazia aniversarii a sase decenii de la prima transmisie 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

PRO FM lanseaza campania: “Pârtieee! Te dai cu PRO FM!”

Published

on

 

Echipa Pro FM caută oameni veseli, cool, plini de energie care să fie în stare să țină ritmul cu muzica bună pe pârtiile de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov. Oferă recompensă!

Dacă ți-ai propus să dai o fugă la munte în februarie, ai mari șanse să dea norocul peste tine și să te trezești cu o vacanță gratis în calendar! Timp de o lună, weekend de weekend, te întâlnești cu Pro FM la distracție și poți găsi o “pârtieee” care te duce până în Tirol.

În fiecare weekend din perioada 26 ianuarie – 18 februarie 2019, Pro FM e alături de tine în stațiunile din Poiana Brașov și de pe Valea Prahovei. Dacă te prindem pe pârtie, ne atașăm de ski, snowboard, sanie sau orice ai tu în dotare cu autocolantul Pro FM ediție limitată. Ce ai tu de făcut? Un selfie cool, ca să-ți amintești la anu’ pe unde te distrai în februarie 2019, pe care îl postezi public pe pagina ta de Facebook cu #profmpepartie.                                                                                                 La finalul campaniei “Pârtieee! Te dai cu Pro FM” se poate să fii chiar tu norocosul care pleacă într-o vacanță cu ștaif, în Tirol, Austria. Poți să iei cu tine pe cineva drag și să lași pregătirile în grija Pro FM. De cazare – patru nopți cu mic-dejun inclus – și ski-pass-uri se ocupă Pro FM, pentru amândoi.

Detaliile complete despre campanie sunt aici – https://www.profm.ro/concursuri/partieee-te-dai-cu-profm. Pentru fotografii cu ceilalți candidați la vacanța tiroleză, caută pe Facebook #profmpepartie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Marius Manole, la Digi FM: „Pe copiii care trăiesc în condiții proaste cine îi eliberează?”

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Marius Manole a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și on air în fiecare duminică, la DigiFM.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu un actor bun. Dacă mă uit la mine de acum 20 de ani, nu s-au schimbat multe lucruri. La facultate m-am certat cu profesorii care mi se păreau nedrepți. Dintotdeauna am avut asta. Nedreptatea m-a supărat mereu, chiar dacă nu erau nedrepți cu mine, dar erau nedrepți cu alți colegi. Cred că nu m-am schimbat, poate doar sunt un pic mai asumat.”

Actorul a vorbit și despre părinții săi: „Tata era maistru și mama era țesătoare. Tata o certa acasă pe mama că nu își făcea planul, o sancționa. El îmi pregătise postul de motostivuitorist. M-am dus într-o zi la el și i-am zis că am dat la facultate, la Actorie. Ai mei au fost de acord, dar nu înțelegeau ce se întâmplă.”

Marius Manole a fost foarte deschis și a vorbit despre faptul că merge la psiholog din cauza fricilor sale.
„Merg la psiholog, ca tot românul. În ultimii 2 ani am o mare frică de moarte, de boală. Frica asta naște niște atacuri de panică, care pot apărea înainte de un spectacol sau chiar în timpul unui spectacol. Așa că trebuie să rezolv asta. Am o problemă și vreau să o rezolv. E greu să nu ai nevoie de un psiholog, mai ales într-o vreme ca asta. E greu să fii sub lupa oamenilor seară de seară, e presiune mare.”

Actorul nu este de acord cu recursul compensatoriu și a spus-o răspicat și revoltat de întreaga situație.
„Nu poți să spui că eliberezi niște violatori că au condiții proaste. Știi câți copii trăiesc în condiții proaste și se duc la toaletă în curte? Pe ei cine îi eliberează? Știi de ce sunt păreri pro? Pentru că lor nu li s-a întâmplat nimic. Pentru că ei nu îi înțeleg pe părinții cărora le-au fost violați copiii. Pentru că ei nu se pun în pielea unei mame căreia i-a fost violat copilul. Nu sunt Iohannist, nu d-aia mă duc la proteste. Nici el nu a făcut nimic. Încearcă acum, pe ultima sută de metri, că intră în campanie electorală. Nu sunt pentru Cioloș, pentru Iordache, pentru Dragnea.”

Marius a avut și un mesaj pentru cei care încearcă să îl facă să nu mai fie atât de rebel și revoltat:
„Mor pe toți împăciuitorii ăștia de pe Facebook care îmi spun „Marius, dar tu ești lumină”. Fii tu lumină într-o țară plină de întuneric. Îmbrățișează tu copaci, eu nu pot. Eu o să protestez în continuare.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Romantic FM aniversează 25 de ani de emisie

Published

on

 

4 ianuarie este o dată de referință, care marchează iesirea în eter a primei emisii  Romantic FM, unul dintre cele mai longevive brand-uri radio din România!

Singurul post de radio premium exclusive din media aniversează 25 de ani de muzică, nu zgomot. În emisie încă din 1994, Romantic FM este unul dintre posturile care au marcat piața radio actuală de la noi, menținându-se în topul preferințelor ascultătorilor în toți acesti ani.

Sound-ul inconfundabil și playlistul original au stabilit un adevarat etalon în industria radio din România. Cu un conținut atent ales și adaptat în permanență preferințelor publicului ascultător, Romantic FM difuzează cea mai exclusivistă selecție de cântece, oferind ascultătorilor săi un format unic pe 101.9 FM, în București, 98.6 FM în Iași sau pe www.romanticfm.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending