Radio Zu a implinit 2 ani "deasupra tuturor" cu un concert Puya si Kamelia in avion (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Radio Zu a implinit 2 ani “deasupra tuturor” cu un concert Puya si Kamelia in avion (galerie foto)

Published

on

Cel mai vesel post de radio din Romania implineste astazi doi ani. Desigur, este vorba despre Radio ZU. Si pentru ca nu le sta in fire sa faca lucruri banale, Buzdugan si Morar au sarbatorit printr-o aroganta la inaltime. Au pus la cale Aroganta Maxima, primul concert in avion din Romania. Puya si Kamelia au cantat la peste 10.000 de metri altitudine pentru 100 de ascultatori.

Fenomenul ZU a explodat acum doi ani si de atunci continua sa ia amploare. ZU este postul de radio numarul unu in Bucuresti inca din prima zi, iar in tara continua sa creasca in audiente. De aici a pornit ideea pentru Aroganta Maxima. Prezentatorii Morning ZU si-au dorit sa fie deasupra tuturor si in sensul propriu asa ca au luat 100 de fani intr-un zbor cum nu s-a mai vazut.

In avion, distractia a fost cuvantul de ordine. Morar si Buzdugan au incalzit atmosfera, dupa care Puya si Kamelia au pornit spectacolul. Ascultatorii s-au ridicat la dans, au cantat cu pofta toate refrenele pe care le stiau de la radio si nu s-au abtinut sa faca poze in fiecare moment al calatoriei. Avionul a zburat timp de o ora deasupra Romaniei. A plecat din Bucuresti, a trecut peste Bacau si Targu Mures, dupa care a aterizat inapoi pe Aeroportul Baneasa.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending