Connect with us

Radio

Radio ZU continuă să fie Numărul 1 în preferinţele ascultătorilor

România simte, ascultă și este ZU!

Published

on

Reclame

Radio ZU duce mai departe tradiția celor aproape 15 ani de când face România să simtă frumos, zi de zi, oră de oră, minut de minut. Conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienţă Radio, Radio ZU continuă să fie cel mai ascultat post de radio din București.

Mai mult decât atât, Radio ZU câștigă ascultători unici, față de valul similar din 2022, înregistrând o creștere de 2% și rămâne cel mai ascultat post de radio și la nivelul publicului comercial din București.

La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție în topul radiourilor. Zi de zi Radio ZU este ascultat în medie de 1.139.900 ascultători unici.

În România, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.750.800 ascultători unici, iar la nivelul sferturilor de oră ascultate înregistrează o creștere de +4% față de valul similar din 2022.

„Vă mulțumim că Radio ZU rămâne din prima sa zi de emisie cel mai ascultat radio din București și pentru faptul că România simte, ascultă și este ZU!”, a declarat Mihai Morar în această dimineață după aflarea rezultatelor de audiență.

Pentru a le mulțumi, iată, celor aproape 2 milioane de români care-l ascultă zi de zi, Radio ZU se va plimba și vara aceasta de-a lungul și de-a latul României pentru că ZUper echipa pregătește Radioaventura 3 și abia așteaptă să își întâlnească ascultătorii. Stai cu urechile pe ZU! Curând vor fi anunțate toate informațiile oficiale. Nu pierde ocazia să te alături în ZUper aventura care a devenit deja o tradiție vară de vară.


 
Romantic FM – crește în preferinţele publicului din Bucuresti

Romantic FM continuă trendul crescător în preferințele publicului atât ca număr de ascultători cât și ca market share. În acest val, Romantic FM înregistrează 115.300 de ascultători zilnic și o cotă de piaţă de 7.6%, potrivit rezultatelor ultimului Studiu de Audienţă Radio*.
Romantic FM își consolidează indicatorii de audiență având o creștere față de valul anterior de +12% la nivelul sferturilor de oră ascultate și +7% la nivelul ascultătorilor unici.
 
La nivelul publicului comercial 18-49, Romantic FM păstrează trendul crescător în fm-ul bucureștean ajungând la o cotă de piață de 3.5%. În acest val, Romantic FM este ascultat de 30.000 ascultători unici. Raportat la valul anterior, Romantic FM își consolidează audiența având o creștere de +12% la nivelul ascultătorilor unici și o creștere de +59% la nivelul sferturilor de oră ascultate.
Unic in peisajul media romanesc, Romantic FM este preferat de public pentru ambianţa sonoră exclusivistă și playlistul original cu cea mai mare varietate de cântece europene si din America Latină.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending