Connect with us

ALL MEDIA

Radio ZU da panică la etnobotanica. Iubim Viata!

Redactia Radar de Media

Published

on

 

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan protestează împotriva deciziei de redeschidere a magazinelor de vise şi a comercializării produselor etnobotanice. Prezentatorii emisiunii matinale de la Radio ZU le dau întâlnire tuturor celor care susţin această cauză luni, 14 februarie, în Piaţa Victoriei la ora 13:00. Protestul se va desfăşura sub deviza „Radio ZU dă panică la etnobotanică. Iubim Viaţa!”.

 O mulţime de ascultători şi-au arătat susţinerea pentru această iniţiativă încă din momentul în care Buzdugan şi Morar au anunţat la Radio ZU că vor ieşi în stradă. Printre susţinători se numără foşti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit în urma consumului unor astfel de substanţe, Mihai Bendeac şi Puya, care va interpreta imnul acestei mişcări.

 Alegerea zilei protestului nu a fost întâmplătoare. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au ales Valentine’s Day tocmai pentru a arăta că iubirea poate fi percepută în mai multe feluri. În acest context, dragostea de viaţă primează, şi de aceea „Radio ZU dă panică la etnobotanică”.  Pe data de 14 februarie, în Piaţa Victoriei vor răsuna cu putere două cuvinte: Iubim Viaţa!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending