Connect with us

AUDIENȚE TV

Radio ZU face spectacol – de 5 ori la rând numărul 1 în Bucureşti şi în creştere pe ţară

Published

on

Reclame

Radio ZU îşi păstrează poziţia de lider al audienţelor în capitală. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 10 mai – 15 august 2010 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti.

Radio ZU se situează pentru a cincea oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din capitală. ZU este postul de radio preferat de 233.400 de bucureşteni în fiecare zi şi deţine o cotă de piaţă de 11,7%. Astfel, Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locurile doi şi trei se situează Kiss FM, respectiv, Radio 21.

La nivel urban, ZU continuă să crească. Acum se poziţionează pe locul doi în clasamentul posturilor de radio private din ţară şi deţine 11,4% cotă de piaţă. Orchestra Naţională de Radio, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, salută 1.115.600 de oameni zilnic. Numărul ascultătorilor a crescut cu 83.300 faţă de primavara acestui an.

Cel mai vesel post de radio din tară creşte în fiecare zi datorită fanilor care interacţionează cu ZU şi nu in ultimul rând pentru că îndrazneşte. Cu doar câteva zile înainte de a împlinirea a doi ani de la lansare, Radio ZU a devenit lider de audienţă pentru a cincea oară consecutiv în Bucureşti şi continuă să urce în topul preferinţelor ascultătorilor din toată ţara. România este ZU!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending