Connect with us

A-Z NEWS

Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti

Published

on

Reclame

Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 10 ianuarie – 1 mai 2011 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti.


De 7 ori la rând numărul 1 în Bucureşti

Radio ZU se situează pentru a şaptea oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din capitală. ZU este postul de radio preferat de 220.800 de bucureşteni în fiecare zi şi deține o cotă de piaţă de 11.5%. Astfel, Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locurile doi şi trei se situează Radio România Actualităţi, respectiv, Kiss FM.

La nivel urban, Radio ZU își menține poziția dobândită odată cu al treilea val de măsuratori din 2010. Astfel, cu 1.131.800 de ascultători zilnici, ZU rămâne deținătorul locului doi în clasamentul posturilor de radio private din ţară şi are 10,6% cotă de piaţă.

Fenomenul Radio ZU ia amploare pe zi ce trece. Daniel Buzdugan și Mihai Morar salută în fiecare zi cu plăcere toți zurlii și le pregătesc în fiecare zi câte o nouă aroganță. De aceea, ascultătorii sunt prima voce care afirmă „România este ZU!”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending