Connect with us

Radio

RADIOAVENTURA ZU, ziua 3 la Iași: „Vă mulțumim pentru tot. Zici că a fost ziua noastră astăzi!”

Published

on

Reclame

          Radio ZU s-a întors la Iași, orașul care în 2018 reușea să strângă cei mai mulți oameni din istoria Forza ZU, peste 120.000 de persoane în public. În cea de-a treia zi de radioaventură, Buzdu, Morar, Emma și Tea s-au întors în fața Palatului Culturii din Iași. „Iași, ieri, la Constanța a fost pur și simplu WOW. Hai să vedem cum este astăzi aici, în cadrul celui de-al doilea matinal Morning ZU din această RADIOAVENTURĂ.” Acesta a fost mesajul de început pe care l-a dat Mihai Morar și, din acel moment, surprizele au început să se țină lanț.

 

 

La studioul ZU amenajat în centrul orașului Iași au sosit rând pe rând ZUper ascultători care au adus pentru echipa ZU tot felul de produse, de la cafea până la dulciuri din cele mai gustoase. Surpriza zilei a fost o vizită specială pe care a primit-o Buzdu. DJ-ul a fost surprins de mamă fix la locul de muncă. Să nu uităm că Daniel Buzdugan s-a născut la Iași, „la Maternitatea Cuza Vodă, fabrica de genii”, așa cum îi place lui să spună.

 

Urmărește aici Morning ZU şi transmisiunea LIVE de pe conturile oficiale de Facebook și Youtube Radio ZU

 

Puțin până în ora 11:00, Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la Iași și au „ridicat ancora” către Piatra Neamț, acolo de unde vor transmite în ziua 4 din RADIOAVENTURA: Turul României cu AUTORULOTA ZU. „Vă mulțumim pentru tot. Am primit flori, plăcinte, cafea, albă ca zăpada, zici că a fost ziua noastră astăzi. Acesta a fost al doilea matinal din caravana noastră. Strângem sculele, băgam radioul în autorulotă și plecăm către Piatra Neamț. O să fim live 24/24 pe radiozu.ro, pe Facebook și Youtube.”, a povestit Mihai Morar. „Mâine dimineață ne instalăm la Curtea Domnească, facem emisiune de acolo. Vreau să vă mulțumesc pentru că ați venit pentru a nu știu câta oară acasă la mine și, cum îmi place mie să spun, eu am plecat din Iași, dar inima mea a rămas aici”, a adăugat Daniel Buzdugan.

 

STARTUL celei mai mari campanii de radio organizată în vara aceasta s-a dat duminică (18 iulie) în jurul orei 16.00. După o intervenție difuzată live pe toate canalele Radio ZU în care Buzdu, Morar, Emma și Tea au făcut turul AUTORULOTEI ZU (casa lor pentru următoarele 2 săptămâni), au pornit în aventura „verii lor”. Cu toții putem fi parte din aventura pe care ne-o propune Radio ZU. Haide să urmărim împreună RADIOAVENTURA. Turul României cu AUTORULOTA ZU. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24/24. Cele mai frumoase apusuri, cele mai intense emoții, cele mai calde răsărituri și cele mai puternice amintiri vor putea fi apreciate pe contul de Instagram Radio ZU.

 

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX, consiliere în rambursarea taxelor din străinătate (RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate). Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări”, declară reprezentanții companiei.

 

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

 

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile sanitare în vigoare.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending