Radu Banciu, atacat dur pentru comentariile la adresa moldovenilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Radu Banciu, atacat dur pentru comentariile la adresa moldovenilor

Published

on

Radu Banciu s-a trezit într-un nou scandal, după ce i-a jignit pe premierul Republicii Moldova şi pe tinerii veniţi la studii în România.

Cuvintele lui nu au fost trecute cu vederea, iar Dan Negru l-a atacat dur pentru jignirile aduse stundenţilor de peste Prut.

„Un prezentator de la o televizune de ştiri din România a spus că «moldovenii de peste Prut sunt nişte lături şi curve în toate domeniile». E mai bine să taci şi să fii luat drept prost decât să vorbeşti şi să confirmi că eşti!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook, fiind citat de Click.

În emisiunea „Lumea lui Banciu”, realizatorul a vorbit despre premierul moldovean Iurie Leancă şi l-a numit un„terchea-berchea”: „În general, Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Élysées. Asta este Moldova. Un ţăran sau un ţigan, după cum vreţi, care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi”. Radu Banciu a adus injurii şi studenţilor veniţi de peste Prut, pe care i-a făcut „lături”.

In plus, aproximativ 500 de bucureșteni vor protesta joi seară în fața postului de televiziune B1 TV, ca urmare a afirmațiilor jignitoare ale realizatorului Radu Banciu adresate moldovenilor, deci românilor. În acest sens, participanții la manifestație au realizat și un clip video: https://www.youtube.com/watch?v=UO68JNFOqfw., potrivit unui comunicat al Platformei Unioniste “Acţiunea 2012″, remis Radar de Media.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. qqq

    18 ianuarie 2014 at 15:49

    Bine, Radu! Te sustin!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending