Connect with us

A-Z NEWS

Radu Banciu, mesaj dur legat de atacul armat de la Charlie Hebdo: ”Sunteți niște căcați”

Published

on

Atacul armat de la sediul săptămânalului satiric Charlie Hebdo a îngrozit o lume întreagă. 12 persoane au murit, iar 11 au fost rănite.

Violențele din Franța au stârnit reacții în toată lumea. Radu Banciu, moderatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de la B1 TV a avut o reacție aparte față de cei care au adoptat ”Je suis Charlie”.

„Sunteți niște căcați, vă transmit tuturor celor care v-ați denumit Charlie în aceste zile, furându-le practic identitatea unor oameni cu care nu aveați nimic în comun. Mi se pare o blasfemie uluitoare. Cine sunteți voi să vă numiți așa?”, a spus Radu Banciu aseară, la B1 TV, scrie Reporter Virtual.

Moderatorul TV consideră că cei care și-au atribuit identitatea „Je suis Charlie”,  ”și-au atribuit ”pentru 48 de ore cu o nemernicie monumentală penița unor adevărați pionieri ai libertății cuvântului.”

”Deși în această zi am fost cu toții pamfletari, este o minciună, când oamenii de fapt nu s-au identificat niciodată cu acest gen de a face artă, sau satiră sau presă. Nici în Franța, nicăieri în lume. Sunt supărat pentru că oamenii încuiați, fără libertatea cuvântului, manipulați ai planetei au confiscat pentru 48 de ore cu o nemernicie monumentală penița unor oameni de geniu, îndrăzneți, unor adevărați pionieri ai libertății cuvântului.”

Sursă foto: www.catavencii.ro

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending