Connect with us

ALL MEDIA

Radu Florescu, unul dintre cei mai importanţi jucători din advertisingul autohton, vine mâine la TVR 2

Published

on

 

Marţi, 23 noiembrie, de la ora 20.00, invitatul emisiunii Joc Deschis este Radu Florescu, unul dintre principalii jucători pe piaţa publicităţii din România, care a contribuit la dezvoltarea acestei industrii încă de la începutul anilor ’90.

Familia lui Radu Florescu a fost nevoită să părăsească ţara după război, în jurul anilor ’50 şi să se stabilească în SUA. Radu Florescu şi-a făcut studiile în America, dar a venit după Revoluţie să îşi pună în valoare cunoştinţele în România.

A început o afacere doar cu doi oameni şi cu un buget extrem de redus, intuind potenţialul industriei de publicitate din Romania – şi nu s-a înşelat! Acum este directorul uneia dintre agenţiile de publicitate de top din ţara noastră, cu peste 120 de angajaţi şi cu peste 80 milioane de euro cifra de afaceri.

Radu Florescu este membru fondator al Asociaţiei Internaţionale de Advertising (IAA) şi Vicepreşedinte şi fondator al Asociaţiei Române a Agenţiilor de Publicitate.  Cariera sa profesională uimeşte prin bogăţie şi diversitate, iar agenţia pe care o conduce este una dintre cele premiate la festivalurile internaţionale de advertising, având în palmares numeroase trofee.

Oana Popescu, gazda emisiunii, va încerca să descopere pentru telespectatori care sunt „secretele” lui Radu Florescu pentru a deveni un jucător de succes pe plan profesional.

Emisiunea Joc deschis se adresează publicului activ, dinamic, interesat să se adapteze schimbărilor şi să ia cele mai bune decizii pe plan personal şi profesional. Invitaţii emisiunii sunt personalităţi cu o carieră bine stabilită, mentori, oameni din experienţa cărora cu toţii avem de învăţat. Joc deschis, a debutat la TVR 2 în 12 octombrie, dintre invitaţii emisiunii amintind pe: Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Automobile Dacia, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Florin Talpeş, numărul 1 în industria românească de software.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending