Connect with us

Emisiuni

Radu Gheorghe vine la Omul cu chitara, intr-o editie speciala de Paste

Published

on

În prima zi de Paşte, Cristina Şoloc şi Ducu Bertzi au pregătit o ediţie specială de Paşte cu un invitat special: Radu Gheorghe şi cele mai frumoase cântece ale sale.

Ca de fiecare dată, momentele muzicale vor fi însoţite de amintiri, rememorări şi confesiuni de suflet – iar Radu Gheorghe, artist complet, va face dovada întregii sale măiestrii.

Dincolo de actor şi muzician talentat – Radu Gheorghe cântă la vioară, chitară, flaut şi la pian – acesta este un om cu experienţe unice, cu întâmplări de viaţă de-a dreptul incredibile.

Astfel, telespectatorii vor putea afla în emisiunea de la TVR 2 cum primul public al lui Radu Gheorghe a fost format din doi miliţieni şi cum găinile din curte îl inspiră în melodiile sale onomatopeice. Artistul va face mărturisiri despre cum era la Cenaclul Flacăra şi despre cum el a stat la cozi, la Hollywood, pentru a intra în cetatea filmului.

Întamplarile hazlii de pe scenă ale artistului vor fi însoţite de un recital inedit la vioară, precum şi de câteva dintre cele mai îndrăgite piese interpretate de Radu Gheorghe: Cioroiul pat (versuri Christian Morgenstern), Stau singur şi Amanta mortului (versuri de Eugen Seceleanu), Acasă şi Broasca ţestoasă (versuri de Radu Gheorghe).

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending