Connect with us

ALL MEDIA

Radu Herjeu, noul membru al CNA, nu a votat la prima şedinţă a instituţiei pentru că este preşedinte de ong

Redactia Radar de Media

Published

on

Radu Herjeu, noul membru al CNA, care, joi, a participat la prima şedinţă publică a instituţiei, a declarat, că nu poate să voteze în nicio speţă discutată de Consiliu, din cauză că este şi preşedintele a două ong-uri, fapt care este incompatibil cu funcţia deţinută din CNA, scrie Mediafax.

Radu Herjeu a fost numit, pe 9 februarie, membru titular în CNA de plenul Parlamentului, pentru un mandat de şase ani, fiind susţinut în această funcţie de grupurile PSD din Parlament. Acesta este primul mandat de membru CNA pentru Radu Herjeu.

La începutul şedinţei CNA de joi, Radu Călin Cristea (cel care a fost preşedinte de şedinţă) a anunţat însă că Radu Herjeu nu are drept de vot.

Radu Herjeu “are încă de rezolvat nişte mici probleme, să zicem birocratice, drept pentru care va lua parte la şedinţele noastre, la reuniunile noastre, dar deocamdată, pentru scurt timp, am înţeles fără drept de vot”, a spus Radu Călin Cristea.

În ciuda faptului că nu a avut drept de vot, Radu Herjeu a asigurat totuşi cvorumul CNA într-o chestiune delicată, introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de joi a unei propuneri făcute de membrul CNA Monica Gubernat. Gubernat a propus adoptarea de către CNA a unei decizii prin care să se solicite Parlamentului revocarea Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte al Consiliului.

Citeste mai mult pe Mediafax.

Foto Credit: ROMANIA TV

CITESTE SI:

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending