Connect with us

Life Style

Radu Mazăre: Mă caută DNA-ul pentru “Viva Mamaia”, că face cinste salvamarul şi atunci e normal să te caute

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a intrat în vizorul procurorilor DNA referitor la banii cheltuiţi pentru realizarea videoclipului de promovare a staţiunii Mamaia, melodie interpretată de Loredana cu participarea lui Mazăre, lansată la începutul acestei luni, informeaza Agerpres.ro .

“Mă caută DNA-ul pentru videoclipul Viva Mamaia, că face cinste salvamarul şi atunci e normal să te caute”, a fost reacţia edilului Constanţei.

Radu Mazăre a declarat, miercuri, că verificările care se fac în prezent la Primăria Constanţa sunt efectuate de către lucrătorii Curţii de Conturi.

“Curtea de Conturi a venit în control la primărie, cum vin în fiecare an, şi de la DNA le-a venit o adresă să verifice cum şi în ce fel şi din ce bani a fost plătită melodia de promovare a staţiunii Mamaia. (…) Am înţeles că a fost o plângere la DNA şi de acolo a plecat mai departe la Curtea de Conturi”, a spus Mazăre.

Acesta a precizat, totodată, că s-a uitat pe Youtube şi a văzut că imnul “Viva Mamaia” are deja aproape o jumătate de milion de vizualizări.

Referitor la interesul DNA faţă de modul de realizare a imnului, primarul Constanţei susţine că aşa este în ţara noastră.

“Dacă nu faci, de ce n-a făcut! Dacă faci, de ce l-a făcut! Aşa e în ţara asta . (…) Eu, deocamdată, n-am văzut hârtia, îţi spun că-i pe neoficial. (…) De obicei, când nu e foc, nu iese fum. (…) Dar, suntem obişnuiţi, le-om duce pe toate”, a afirmat Radu Mazăre.

În videoclipul melodiei “Viva Mamaia” nonconformistul primar al Constanţei apare, însoţit de mai multe tinere, costumat în salvamar, stilul anilor ’50. La lansarea oficială a imnului, Mazăre a scos în evidenţă efortul comun făcut pentru realizarea melodiei şi a videoclipului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GIiReLL2rlk[/youtube]

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending