Connect with us

CNA

Radu Moraru a acuzat-o pe Laura Georgescu că ar fi “furat” 800 milioane de lei de la Naşul TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Radu Moraru, asociat al Naşul TV, a acuzat-o, joi, pe Laura Georgescu, preşedintele CNA, că ar fi “furat” 800 de milioane de lei de la această televiziune, printr-o serie de sesizări false pe care aceasta le-ar fi făcut şi care ar fi stat la baza unor amenzi aplicate postului TV de către Consiliu, informeaza Mediafax.

Radu Moraru a fost prezent la şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) în contextul în care pe ordinea de zi a acestuia se aflau două emisiuni difuzate de Naşul TV, respectiv “Istoria medicinei”, din 21 februarie, şi “Naşul”, din 28 aprilie. În cazul ambelor emisiuni, CNA a primit câte o reclamaţie.

CNA a luat în discuţie, joi, în special emisiunea “Istoria medicinei”, care a fost prezentată de Alex Paul Moraru şi în care au fost promovate tratamente alternative, despre care s-a spus că pot vindeca diverse tumori.

La începutul audierii sale de către membrii CNA, Radu Moraru a spus, printre altele, că nu îşi verifică colegii şi că aceştia beneficiază de libertate editorială. “N-am mai fost la post de trei luni de zile de când sunt în vacanţă”, a susţinut Radu Moraru.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending