Radu Moraru invita jurnalistii liberi sa-i fie alaturi in asteptarea deciziei CNA
Connect with us

ALL MEDIA

Radu Moraru invita jurnalistii liberi sa-i fie alaturi in asteptarea deciziei CNA

Published

on

Radu Moraru invita presa la un ceai in asteptarea deciziei celor de la CNA, daca va fi sau nu scos din grila postul de televiziune “Nasul TV”.

CNA nu poate vota lista “must carry”! CNA trebuie doar sa publice lista celor 30 de televiziuni care s-au declarat “must carry”! Singura interventie obligatorie a CNA este sa verifice daca cele 30 de televiziuni au respectat termenele si conditiile Legii Audiovizuale pentru a se declara “MUST CARRY”!, afirma Radu Moraru pe blogul sau.

Una dintre liste cuprinde, pe langa programele Societatii Romane de Televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News ai studiourile teritoriale din Cluj, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara) si TV5 (un program inclus obligatoriu în grilele operatorilor de cablu în baza unui acord internaţional între Romania si Franta), un numar de 20 de televiziuni private: Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima TV, National TV, Romania TV, Realitatea TV, B1 TV, Antena Stars, Favorit TV, Taraf TV (licenta postului expira pe 15 februarie si nu a fost prelungits joi de CNA, n.r.), Euforia Lifestyle TV, Digi 24, Kiss TV, Mynele TV, GSP TV, Trinitas TV, U TV, National 24 Plus si Music Channel.

Cea de-a doua lista discutata in sedinta de joi de CNA cuprinde, pe langa televiziunile din portofoliul TVR si TV5, un numar mai mare de televiziuni private, respectiv 30: Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima TV, National TV, Romania TV, Realitatea TV, B1 TV, Antena Stars, Favorit TV, Taraf TV, Euforia Lifestyle TV, Digi 24, Kiss TV, Mynele TV, GSP TV, Trinitas TV, U TV, National 24 Plus, Music Channel, Look TV, Speranta TV, Nasul.TV, H!T Music Channel, Transilvania L!ve, TV H, Inedit TV, Alfa Omega Tv, Credo TV si Travel Mix.

Mesajul de revolta al lui Radu Moraru, suna asa:

Dragi prieteni liberi, dragi ziaristi liberi,

Va invit marti 4 februarie ora 4 p.m. pe Calea Victoriei, langa studiourile NASUL TV, sa ne integram in SCHENGEN bistro bar, sa bem un ceai fierbinte si sa asteptam decizia CNA privind excluderea/neexcluderea televiziunii NASUL TV din lista “must carry”!

Atentatul asupra NASUL TV s-a produs deja in JOIA NEAGRA, pe 30 ianuarie 2014, cand un membru CNA, sustinut si de alti membri, a cerut in mod ilegal scurtarea listei “must carry” exact cat trebuie ca NASUL TV sa nu mai existe! Astfel au fost incalcate Legea Audiovizualului, deciziile CNA, decizia Curtii Constitutionale si o sentinta definitiva a Justitiei Romanesti!

Toti ziaristii liberi traiesc vremuri cumplite din cauza politicienilor de toate culorile. Ziaristii care nu pot fi cumparati sau intimidati trebuie “lichidati”! Asa suna ordinul!

Echipa de la NASUL TV a trecut prin toate fazele si ne aflam in situatia de a fi o tinta vie cu ordin de eliminare de pe piata!

Cred ca e timpul sa ne unim, toti oamenii liberi, si sa oprim instaurarea dictaturii politicienilor asupra vietilor noastre! Chiar daca ne despart multe eu cred ca avem cel mai bun motiv din lume sa fim uniti: propria noastra disparitie, a fiecaruia dintre noi! O stiti bine, o simtiti zilnic pe sira spinarii!

Fara presa libera si puternica nu se pot construi institutii puternice in Statul Roman! Nici Justitie, nici Parlament, nici Guvern! Si fiindca noi si voi, ziaristii care am ramas liberi, sintem extrem de periculosi pentru mafia transpartinica, s-a dat ordinul sa fim executati! Nu visati! Nu sperati in salvari individuale! Ori se salveaza toti ziaristii liberi, ori niciunul!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S. Rog Jandarmeria sa nu trimita mai mult de 100 de gealati fiindca va fi o conferinta de presa pasnica la un ceai, hai poate doua ceaiuri…

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending