Connect with us

ENTERTAINMENT

Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici îi aduc un omagiu Mădălinei Manole: „Tu n-ai avut curaj” 

Published

on

Reclame
 „Tu n-ai avut curaj” este una dintre cele mai iubite piese românești din toate timpurile! Am iubit, am plâns, ne-am vindecat alături de single-ul  celebrei artiste.
Acum, Ștefan Bănică și Bianca Tilici aduc un omagiu „fetei cu părul de foc” printr-o reinterpretare a unuia dintre hit-urile Mădălinei Manole. 
 Cover-ul face parte din campania aniversară Roton 3.0, ce marchează primii 30 de ani de activitate ai Casei de  discuri. Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici au avut curaj să reinterpreteze piesa lansată, inițial, în 2000. Duetul este plin de senzație, de emoție și de sensibilitate. Șerban Georgescu s-a ocupat de muzică, Roxana Popescu de text și Andy Horjea de producție.   Piesa a fost, pentru prima dată, interpretată de către cei doi și la evenimentul de lansare a EP-ului Biancai Tilici, „Sincer?!”.  
 Deși aflati la început de drum, Bianca Tilici și Radu Ștefan Bănică și-au demonstrat talentul atât prin hiturile lansate, cât și prin carismă. „Pe val”, alături de Liviu Teodorescu, „Soarele pe strada mea”, alături de Fly Project, „The Floor”, feat. Forever Friday, alături de primul său EP sunt doar câteva dintre hiturile Biancăi Tilici.   La rândul său, Radu Ștefan Bănică a lansat, „Samsara” feat, JUNO, dar și „Vagabondul”, un remake după cunoscuta piesă interpretată de Gheorghe Dinică și „TU”, single-ul său de debut. 
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending