Connect with us

Emisiuni

Radu Valahu face skandenberg la 6 m sub apă, vineri, la “Splash! Vedete la apă”

Published

on

Grație celor 147 de kilograme pe care le cântărește, campionul la skandenberg, Radu Valahu, a rupt scările către trambulina de trei metri, încă din prima zi de antrenamente, la “Splash! Vedete la apă”.

“Am călcat hotărât din prima zi. Am rupt scara. Și a fost cu noroc”, se amuză Valahu.

În ciuda kilogramelor sale, Valahu a reușit să facă tot felul de rostogoliri în aer până la impactul cu apa, spre entuziasmul asistenței.

“Am făcut multe sporturi – lupte, canotaj, box, haltere, skandenberg – și de aceea pot spune că am un organism adaptat la mișcare. Mi se pare foarte greu  pentru cineva care nu a făcut nici un sport să vină la “Splash!” E de apreciat… M-am pocnit și eu de câteva ori, momentul impactului cu apa a avut ceva urmări, niște vânătăi, de aceea sar acum cu tricoul pe mine”, a mai declarat Valahu.

Și tot la antrenamente, Valahu și-a invitat antrenorii, pe Adrian Cherciu și Bogdan “Bobo” Ioniță, la o minipartidă de skandenberg. Dar nu una clasică, ci una pe fundul bazinului de șase metri adâncime. Este pentru prima oară când o partidă de skandenberg se desfășoară la o adâncime atât de mare, sub apă!! De 20 de minute a fost nevoie pentru ca masa specială de skandenberg, care cântărește 30 de kilograme, să ajungă pe fundul bazinului.

Cât de spectaculoasă este săritura pe care Radu Valahu a pregătit-o, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 8 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”. Alături de el, își vor arăta talentele în ceea ce privește săriturile în apă Anamaria Ferenț, Giulia Anghelescu, Andreea Perju, Bianca Rus, Iulian Barbu – cunoscut drept Piticul porno, Bogdan Vlădău și Mircea Zara.

Splash_Vedete la apa

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending