Connect with us

Emisiuni

Radu Vâlcan a participat la o simulare de zbor pe avion și elicopter

Published

on

Reclame

Radu Valcan, actor in serialul “Pariu cu viata” care revine la Pro Tv din martie cu sezonul 4, visa sa devina pilot de avion in adolescenta, astfel ca Roxana Ciuhulescu, corespondent special al “Povestirilor de noapte”, difuzate ACASA, i-a implinit intr-o oarecare masura dorinta. In editia de astazi a emisiunii “Povestiri de noapte”, de la 22:00, ACASA, telespectatorii il vor vedea pe Radu Valcan in ipostaza de pilot de avion si elicopter, intr-un reportaj realizat de Roxana Ciuhulescu.

Radu a revenit pe bancile scolii, de data aceasta ale “Scolii Superioare de Aviatie Civila”, unde a participat la orele de Meteorologie, Constructie aeronave/aerodinamica, Comunicatii radio si Navigatie, iar la final a urcat la bordul celor doua aeronave: un simulator de avion si unul de elicopter.

“M-au dus in cateva sali de studiu, dar si in simulatoare. Senzatia a fost pe masura, cabina respectiva fiind 99% aproape de cea reala cu a unui avion comercial. Astfel de cursuri pot fi urmate de oricine in vederea obtinerii brevetului de zbor, dureaza 3 ani plus alte cursuri de specialitate. Nu stiu daca le voi urma sau nu, dar experienta a fost deosebita, mi-as dori sa o repet”, spune Radu Valcan.

“A avut emotii, a pus o gramada de intrebari, a vorbit cu o domnisoara care i-a “vandut” informatii despre meseria de pilot si la final mi-a spus ca dorinta lui cea mai mare este s-o duca pe Adela intr-o vacanta cu avionul lui personal. La mansa cine sa fie? Evident Top Gun Valcan! Pentru ca sunt oarecum in tema cu zborurile, am ales sa-i fiu ghid lui Radu si sa-i explic ce inseamna degivrarea (proces de inlaturare a stratului de gheata de pe aeronava). Asa ca Radu se gandeste serios (si) la o eventuala cariera de pilot. Eu abia astept sa-i dau botezul”, povesteste Roxana Ciuhulescu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending