Connect with us

Vedete

Radu Vâlcan: ”Să faci bine cred că este cea mai mare bucurie pe care o poți avea.”

Published

on

Prezentatorul Radu Vâlcan încearcă să se înconjoare în fiecare zi de bine și, mai ales, încearcă să le insufle și fiilor săi acest lucru. Tocmai de aceea, Vâlcan se alătură proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

 

 

”Pentru mine, binele are mai multe forme și cumva asta încerc să le insuflu și copiilor mei și asta încerc să găsesc și în oamenii din jurul meu, cei care mă înconjoară pe mine și pe familia mea. Binele înseamnă frumos, frumosul înseamnă bine! Să faci bine cred că este cea mai mare bucurie pe care o poți avea, atunci când poți să ajuți un om, poți să ajuți pe cineva care are nevoie, atunci când poți să ajuți un copil sau o familie la nevoie! Sunt lucruri cu care te naști sau pe care le dobândești de-a lungul timpului!”, spune Radu Vâlcan.

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni de-ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00.

 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale când au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru toată lumea.

 

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending