Connect with us

ALL MEDIA

Raliul Ţara Bârsei Dunlop 2012, pe 7 şi 8 septembrie, la Braşov

Published

on

Braşovul găzduieşte în perioada 7-8 septembrie penultima etapă din sezon a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop (CNRD), anunţă organizatorii într-un comunicat remis Agerpres.

Raliul Ţara Bârsei Dunlop 2012 pare guvernat de cifra 7 – este cea de-a şaptea etapă a CNRD, a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, iar şapte din cele opt probe speciale ale competiţiei vor avea loc pe macadamul din pădurile aflate în triunghiul Săcele-Predeal-Azuga.

Prima probă, Superspeciala Dunlop, înseamnă primii kilometri parcurşi în regim de cursă pentru concurenţii raliului, aceasta fiind programată în Braşov, pe dealul Colinei, unde se află campusul Universitar Braşov, o zonă care are un potenţial ridicat de spectaculozitate pentru o probă de raliu, dar şi numeroase posibilităţi de vizionat, pentru spectatori.

Speciala debutează pe înserat, la ora 20,44, fiind o urmaşă a probelor de noapte care au făcut de atâtea ori deliciul publicului în raliurile organizate la Braşov. De altfel, PS 1, Superspeciala Dunlop, este singura probă specială ce are loc vineri, 7 septembrie, urmând ca a doua zi să se desfăşoare acţiunea de pe specialele de macadam, prima dintre ele fiind programată la 10,23, Azuga- Predeal 1.

Peste 40 de echipaje şi-au anunţat prezenţa la această etapă, lupta pentru titlu fiind tot mai ascuţită, Raliul Ţara Bârsei Dunlop fiind penultima competiţie din acest sezon.

Lista de înscrieri debutează cu campionul en titre, Valentin Porcişteanu, care este şi recordman de victorii în acest raliu şi se află încă în cărţi pentru un al doilea titlu de campion. Principalul său concurent este francezul Francois Delecour, proaspătul lider al clasamentului general, după victoria de la Arad, care e foarte aproape de a-şi adăuga în palmares şi un titlu de campion naţional în România.

Lupta pentru un loc pe podiumul sezonului este încă deschisă la toate clasele, dar şi la juniori sau la echipe, semn că vom avea parte de o competiţie extrem de interesantă pentru punctele decisive, precizează comunicatul.

AGERPRES

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending