Connect with us

Reality Show

Raluca a părăsit competiţia Survivor România: “Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență!”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

             Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, într-un nou joc pentru recompensă. Echipa câștigătoare, cea a Faimoșilor, a putut comunica, prin intermediul apelurilor video, cu prietenii. Tot aseară a avut loc, în premieră, o probă de îndemânare inedită, pentru Survivor România, sezonul 2, care a sporit momentele de tensiune și suspans ale competiției.

 

 

Duelul sportiv de aseară, pe un traseu spectaculos, pe Marea Caraibilor, nu a fost lipsit de tensiune și momente critice, iar primul care a deschis jocul, dar a adus şi primul punct câștigător pentru echipa albastră, a fost Andrei Dascălu. După o confruntare acerbă între cele două echipe, scorul fiind strâns pe parcursul întregii competiții, Zannidache a fost cel care a adus punctul victoriei pentru echipa ”Faimoșilor”, scor final 10 – 8.

 

Atmosfera s-a încins aseară între faimoasele Raluca Dumitru și Elena Marin, cele două aruncându-și vorbe grele, după ce Elena i-a adus o serie de reproșuri coechipierei sale. Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu o încărcătură emoțională extrem de puternică. Albert Oprea a fost, și de dată aceasta, favoritul publicului în echipa Războinicilor, iar Elena, preferata telespectatorilor din echipa roșie. În schimb, faimoasa Raluca Dumitru a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, și a parasit competiția Survivor România.

 

”Mă bucur că am avut parte de această experiență, este una de neuitat… în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă… să nu ne schimbăm… să fim așa o lună, două, și apoi să redevenim cei care eram înainte. Am venit, poate, într-un moment în care nu mai eram mulțumită de ceea ce aveam, nu știam pe care drum să o iau, și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ceea ce am acasă și că trebuie să apreciez mai mult. Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență și mă consider, în continuare, o persoană norocoasă!”, a spus Raluca Dumitru, vizibil emoționată, înainte de a părăsi competiția.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending