Connect with us

A-Z NEWS

Raluca Arvat îşi prepară singură mesele din timpul serviciului, vezi totul la „Ce se intampla doctore?”

Published

on

Reclame

Mai toţi cei care lucrează iau în calcul două opţiuni atunci când vine vorba de luat prânzul: fie apelează la serviciile firmelor de catering, fie mănâncă din preparatele făcute acasă. Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor din Sport de la Pro Tv optează pentru cea de-a doua variantă, tocmai pentru că încearcă să ducă un stil de viaţă cât mai sănătos.

Ea dezvăluie în ediţia din 15 mai a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, difuzată de Pro Tv de la ora 10:00, care sunt ingredientele unui prânz sută la sută sănătos şi ce alege să pună în caserolă.

Somnul de şase până la opt ore nu asigură doar un look fresh, ci şi o viaţă lungă şi sănătoasă. Tocmai pentru că această perioadă de repaus este atât de importantă, există saltele şi perne umplute cu plante. Cei care le-au testat spun că se simt cu mult mai energici după ce îşi petrec astfel noaptea. În funcţie de amestecul de ierburi, efectul lor poate fi antialergic, antigripal, antireumatic sau euforizant, creat special pentru îndrăgostiţi.

Alte trucuri preţioase despre sănătate şi frumuseţe, mâine, de la ora 10:00, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending