Raluca Bădulescu, despre piesa de rezistență a sezonului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Fashion

Raluca Bădulescu, despre piesa de rezistență a sezonului!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Raluca Bădulescu vorbește despre trendurile în modă pentru sezonul toamnă-iarnă și propune un styling, menționând o serie de piese vestimentare ce pot fi combinate cu trenciul. Această piesă de rezistență ar trebui să se regăsească în garderoba oricui. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a enumerat mai multe combinații vestimentare şi spune că trebuie acordată o atenție sporită atât pieselor alese, cât și cromaticii în conceperea outfit-urilor. 

În acest sezon toamnă-iarnă, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă și, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui. Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia, oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului. Trebuie aleasă încălțămintea în funcție de forma trenciului. Dacă nu ne dorim să purtăm cizme cu toc, se poate opta foarte ușor pentru bocanci. În niciun caz, clasicul trenci nu trebuie combinat cu ciocate. Trenciul este greu de dus către zona boho chic ”, propune Raluca Bădulescu. 

Pentru ușurința în alegerea și conceperea unui styling impecabil, în cazul în care se optează pentru un trenci ca şi piesă centrală, Raluca Bădulescu îi sfătuiește pe cei interesați să se inspire din propunerile pe care le fac designerii în fiecare sezon. “Dacă studiem foarte atent propunerile pe care le lansează în ultima vreme designerii, cred că ne putem face o idee de cât  de versatilă este această piesă vestimentară și cât de ușor ne poate trece prin acest sezon friguros”, adaugă Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este o voce puternică în modă și în cadrul show-ului difuzat la Kanal D, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00. Aceasta le încurajează în permanenţă pe concurente să își depășească limitele vestimentare în ceea ce privește styling-ul, să se reinventeze cu fiecare ediției a celebrei emisiuni, dar și în alegerile de zi cu zi. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending