Connect with us

Evenimente

Raluca Podea face baie in lapte intr-o cupa imensa, in club BOA!

Published

on

Raluca Podea va fi invitata speciala a unei petreceri care reprezinta deja cel mai mare concept de evenimente in Europa si SUA si un fenomen in cluburile de fite din Ibiza, Barcelona, New York sau Londra.

Daca saptamana trecuta Cristina Roman atinut "un recital" intr-o cupa plina de ciocolata, in club BOA, vinerea aceasta,dupa miezul noptii, laptele va fi vedeta la Leche Party. De data aceasta Raluca, protagonista unui scandal cu fostul impresar, dar si a unui sarut cu o alta femeie, va face show intr-o cupa de sampanie, umpluta cu ..lapte. Imbracata in lenjerie alba sexy, ea va fi acompaniata de doua dansatoare profesioniste, care au participat la toate evenimentele La Leche din orasele mari ale lumii, unde mii de petrecareti vin imbracati in alb.

Cele doua dansatoare vor arata pentru prima data in Romania ce inseamna acest concept, care a devenit deja un brand, unde accentul se pune pe culoarea puritatii, dar si pe decorurile special amenajate in alb sau atmosfera fierbinte creata. La Leche party este unul din evenimentele marca Grupului Matinée, iar anul trecut, punctul culminant a fost atins in Ibitza, unde peste 10.000 de clubberi imbracati in alb au aratat ce inseamna stilul Leche pana la venirea diminetii.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau