Connect with us

ALL MEDIA

Raluca Podea, in sanii goi pentru jocurile de noroc!

Avatar

Published

on

Raluca Podea a fost in noaptea de Halloween vedeta unei petreceri speciale pentru jucatorii infocati ai jocurilor de noroc. Raluca si alte sase modele au incercat sa scoata toti demonii din clientii fideli ai cazinoului Mirage, prin aparitia lor sexy in mijlocul lor.

Fetele au reusit sa starneasca cu adevarat "spiritele" din toti barbatii prezenti in locatie, facandu-si aparitia imbracate cu pelerine negre cu gluga si cu cate o lumanare in mana, dupa care au ramas doar in bikini si port-jartiere provocatoare. In afara de cateva accesorii de pus pe cap, modelele nu au prezentat altceva decat niste picturi si elemente speciale de machiaj executate direct pe piele. 

Raluca, pictata asemenea unui marinar, a fost “regina” “diabolicelor” creaturi care intruchipau cate un personaj precum pirat, menajera, politista sau asistenta medicala sexy. La final, o parte din barbatii “fermecati” au insistat sa faca poze cu fetele deghizate in personaje atat de incitante.

Datorita apetisantelor forme atat de vizibile,"seara tuturor sfintilor", asa cum este traducerea termenului "All-hallow-even", s-a trasformat mai degraba in seara tuturor pacatosilor, carora li s-a inflacarat imaginatia si s-au cufundat cu si mai multa pasiune in mirajul jocurilor de noroc din cazino.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending