Connect with us

 

Azi de la 20.30, telespectatorii Antena 1 află cine este marele câștigător al show-ului „Șerifi de România”. Patru vedete au mai rămas în cursa finală și oricare dintre ele are toate șansele să intre în posesia marelui premiu în valoare de 10.000 de euro, mai ales că de-a lungul misiunilor s-a demonstrat că nu doar forța fizică primează în îndeplinirea probelor, ci și inteligența sau concentrarea.

Raluca și Denisa de la Bambi, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță sunt cei patru care se confruntă în proba finală. Aceștia vor avea surpriza ca la ultimele misiuni să se întâlnească cu foștii colegi de concurs, astfel că în ultima ediție a emisiunii Rona Hartner, Andrei Duban, Andreea Tonciu, Paula Chirilă sau Natalia Mateuț se întorc în show. De data aceasta însă nu pentru a concura, ci în ipostaza de… victime!

Mai precis, ultima misiune a celor patru finaliști îi aduce într-un loc care dă fiori: un fort părăsit, unde află că de rapiditatea și îndemânarea lor depinde salvarea foștilor colegi de misiune. Așa se face că finaliștii se trezesc în fața unei misiuni deloc ușoare: să îi salveze pe foștii colegi, care sunt prizonieri în fortul respectiv. Dacă Rona Hartner este înlănțuită, Andrei Duban este spânzurat la propriu, iar Andreea Tonciu prizonieră într-o cadă cu apă. Cum se vor descurca cei patru finaliști și care sunt cele două vedete care ajung la proba finală, decisivă, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Ultima înfruntare a șerifilor se va da diseară între doi concurenți. Față în față, cei mai buni dintre cei buni au de îndeplinit o ultimă misiune, în care cea mai mică greșeală îi poate costa totul. La final, unul singur va fi declarat Șerif de România!

serifi de romania antena 1 serifi de romania antena 1 andrei duban vs andreea tonciu SERIFI DE ROMANIA - ANTENA 1 serifi de romania - premiera ANTENA 1 (24) serifi de romania antena 1

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending