Connect with us

Life Style

Raluca Zenga, “certată” de soţ: “Iar ai pus o poză sexy?”

Published

on

Cu o poveste de dragoste care avea să se înfiripe la înălţime, în timpul unui zbor către Milano, de mai bine de 14 ani, Raluca şi Walter Zenga formează un cuplu extraordinar de frumos, la consolidarea căruia au contribuit şi cei doi copii: Samira Valentina şi Walter Jr. Se iubesc ca în prima zi şi nu se feresc să o declare ori de câte ori au ocazia, însă nu ratează niciun prilej de a se tachina.

 

Despre un astfel de moment va vorbi Raluca în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars, când Florentina o va întreba dacă s-a întâmplat vreodată să îşi supere soţul datorită unor poze mai îndrăzneţe de pe reţelele de socializare: “Da, asta da, îmi mai zice <<iar ai pus o poză sexy? Păi normal, ia uite de ce ai tu mai mulţi followers (urmăritori pe Instagram) decât mine! Păi dacă aveam şi eu aşa sâni, aşa picioare, aveam şi eu dublu!>>”, va povesti Raluca despre glumele dintre ea şi soţul său, completând: “ne tachinăm pe tema asta, dar n-o spune niciodată cu răutate sau cu vreo restricţie. Doar zice <<Încă o poză în costum de baie? Pe ăsta când l-ai mai cumpărat?>> sau <<Cine ţi-a făcut poza asta?>>, va completa Raluca.

 

Despre volumul de poezii pe care l-a lansat zilele trecute în România, despre relaţia cu soţul şi copiii săi, despre stilul lor de viaţă din Dubai, acolo unde locuiesc de mai bine de 7 ani, dar şi despre tentaţiile care se mai ivesc în viaţă, Raluca Zenga va vorbi în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată de la ora 13.00, la Antena Stars.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending