Connect with us

Reality Show

Raluka vine să deguste preparatele din noua ediție MasterChef: Restul e plăcere

Published

on

Foto Credit: ACASA

Sâmbătă, de la 20:00, pe ACASĂ, Chef Radu Dumitrescu, Chef Foa și Chef Joseph Hadad continuă lupta pentru cel mai bun preparat pregătit din… resturi! 

O nouă ediție a emisiune îi va pune pe cei trei chefi față în față cu o nouă provocare: vor fi nevoiți să gătească pentru a o impresiona pe Raluka. Artista este vegetariană și… ține post! „Prietenii mei spun că sunt foarte pretențioasă la mâncare, în special mama”, va spune Raluka.

Tensiunea între chefi va începe încă din primele minute, pentru că Joseph Hadad are un avantaj pe care îl va folosi împotriva lui Radu. „Hadad vede în mine o amenințare, să nu ne mai ascundem după degete”, va spune chef Dumitrescu. „Eu nu o să fiu niciodată șoricelul lui Hadad”, va continua Radu. 

„Timpul trece și nu știu ce să gătesc, mă apucă panica”, va spune chef Foa când își va da seama că nu are voie să folosească niciun preparat de origine animală și va fi nevoit să se descurce doar cu… legumele din coș! „O și vedeam pe Raluka cum i se umflă capul de la grâul nefiert al lui Foa”, va spune Radu Dumitrescu după ce va gusta din preparatul pregătit de Foa.

Cum se vor descurca cei trei chefi, ce provocări vor primi în timpul competiției, dar și ce farfurie va decide artista că merită să primească un avantaj, aflăm sâmbătă, de la 20:00, pe ACASĂ. Noua ediție este disponibilă pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending