Ramai frumoasa! Spune adio ridurilor printr-o metoda naturala! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Ramai frumoasa! Spune adio ridurilor printr-o metoda naturala!

Published

on

Creme, alifii, tratamente minune, plante medicinale…ai incercat de toate si totusi ridurile nu au disparut de pe tenul tau? Iti doresti sa intineresti, sa te simti mai frumoasa si de ce nu sa simti ca banii tai vor fi investiti intr-un mod eficient? Am gasit pentru tine cea mai buna solutie. Iata ce iti propunem:

Electronic Doctor este un aparat medical folosit de tot mai multe cabinete de dermatologie, chirurgie plastica sau centre de infrumusetare. Cea mai populara utilizare a acestui dispozitiv este aceea de tratament pentru reducerea ridurilor. Principiul de functionare al aparatului si efectul pe care acesta il are asupra tesuturilor ii ofera numeroase avantaje atunci cand este comparat cu alte metode de eliminare sau reducere a ridurilor.

Reducerea ridurilor cu Electronic Doctor nu numai ca nu presupune nici o interventie dureroasa, dar nu se folosesc nici creme sau orice alte substantestraine organismului. Aparatul emite o unde electromagnetica de  putere foarte mica, unda care are o frecventa dovedit regeneratoare. In urma unor cercetari medicale care au avut loc in Franta si Anglia, o echipa de medici condusa de un doctor roman a reusit sa gaseasca, din infinitatea de frecvente prezente in natura, aceea frecventa care faciliteaza regenerarea celulara. Dupa un proces de cercetare medicala riguros s-a continuat cu crearea acestui dispozitiv medical, Electronic Doctor.

Tratamentul pentru riduri se face cu Electronic Doctor Skin si este disponibil in mai  multe clinici sau cabinete de infrumusetare din tara. Durata tratamentului este variabila iar rezultatele devin vizibile dupa 1-2 luni. Multi ar spune ca este prea mult dar trebuie precizat si ca aceste rezultate se vor mentine pentru perioade foarte lungi, de ani de zile, chiar fara repetarea tratamentului.

Cum se face tratamentul?

Tratamentul pentru riduri cu acest aparat se face doar prin pozitionarea aplicatoarelor in zonele cu riduri pronuntate. Aceste aplicatoare trebuie purtate pentru 2 ore/sedinta. Numarul sedintelor nu este impus de clinicile in care se face tratamentul dar, pentru rezultate cat mai bune, sunt necesare 15-20 de sedinte.

Aparatul cu care se face tratamentul de reducere a ridurilor nu este fix, pacientul putand sa se deplaseze in interiorul clinicii, sa priveasca la televizor sau sa lucreze pe calculator. Unele clinici oferapacientilor servicii la domiciliu, o asistenta medicala putandu-se deplasa la domiciliul pacientilor pentru a le aplica emitatorii Electronic Doctor, revenind peste 2 ore pentru recuperarea aparatului.

Avantaje

–          Se reduc ridurile in mod natural, prin umplerea lor cu celule proprii organismului;

–          Procesul de accelerare a regenerarii celulare incepe de la prima sedinta;

–          Nu are reactii adverse;

–          Se poate folosi si in scop preventiv;

–          Nu se folosesc substantestraine organismului si astfel nu se poate declansareactia imuna, care sa declansezeinflamatii si distrugere celulara in zonele tratate

–          Este un tratament fara durere;

Va invit sa accesati si site-ul Electronic Doctor unde veti gasi mai multe informatii pretioase si ii puteti contacta pentru programari daca sunteti interesate de sedinte tratament.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending