Connect with us

A-Z NEWS

Ramon Cotizo, Cetin Rasit şi Adi Atinge formează noua echipă de DJ la Music FM

Published

on

Reclame

Ramon Cotizo va fi primul Dj care va inaugura cel mai nou post de radio din portofoliul ProFM: Music FM. Pe 1 februarie, de la ora 08.00 la ora 12.00, pe frecventa 103.8 FM in Bucuresti ascultatorii Music FM vor auzi prima interventie a lui Ramon Cotizo, unul dintre cei mai vechi oameni de radio din Romania.

Cu o experienta de 19 ani, DJ-ul lanseaza cel de-al 3 post din cariera sa si ocupa pentru a 4-a oara functia de Director de programe. El a inceput sa lucreze in domeniu in 1992, la Radio Costinesti, in 1994 s-a angajat la Radio Contact din Constanta, iar in 2000 s-a mutat in capitala.

,,Revelionul din 1999 spre 2000 a fost unul cu o vreme ingrozitoare. Era un adevarat crivat..Si ma uitam la ProTv cum se distreaza oamenii in Bucuresti si mi-am zis < >. Asa m-am mutat in Piata Iancului, la ProFM”, glumeste Ramon.

Cit despre noul post pe care il ocupa si despre profilul muzical al radioului, Ramon declara ca “Pe 103.8 FM se vor auzi numai piese care au fost numarul 1 incepind cu anii ’70 si pina in prezent. Practic vor fi cei mai buni artisti inclusi intr-un playlist, la care am lucrat timp de doua luni si jumatate”, adauga DJ-ul.

Si pentru ca la Music FM se pune accent in primul rind pe muzica si mai putin pe interventiile prezentatorilor sau pe informatii de tot felul, lista Dj-ilor de la noul post de radio mai cuprinde, in acest moment doar inca doua nume: Cetin Rasit si Adrian Atinge.

Coleg cu Ramon din 1993, de la Radio Costinesti, Cetin dezvaluie cum au inceput sa lucreze impreuna. “Eu aveam reviste turcesti cu profil muzical si scriam de acolo texte cu biografii ale artistilor, pe care Ramon le citea apoi pe post” . Drumurile lor s-au despartit dupa un an, cind Cetin s-a angajat la ProFM Costinesti unde a lucrat timp de 7 ani, in fiecare vara, pina in 2001 cind s-a mutat la ProFM Constanta, cu acelasi tip de job, in perioada vacantei de vara. Din 1999 si pina in 2003 el a studiat cursurile Scolii Superioare de Jurnalism si in perioada studentiei a lucrat si la Mediafax, la monitorizari.

In 2004 decide sa ramina definitiv in capitala si se angajeaza la ProFM. In 2007 devine director de programe ProFM Dance, iar din 2008 Talent & Artist Manager la MTV. Rememorind acest parcurs, dar si momentul prezent, Dj-ul Music FM realizeaza ca “acum 18 ani faceam biografii ale lui Sting, U2, Brian Adams, Pet Shop Boys pentru Ramon. Si in prezent, la Music FM, lucrez tot cu Ramon si tot cu aceeasi artisti. Uite cum inchidem cercul si sarbatorim si majoratul de cind noi doi ne stim si, oarecum cu pauze, lucram impreuna”, spune Cetin, care va putea fi ascultat de luni pina vineri, de la 14.00 la 18.00.

Celor doi constanteni, la Music FM se alatura un severinean, Adrian Atinge. El a descoperit radioul in anul 1999, cind a dat un interviu pentru lansarea de atunci a “RadioSUD Severin”. In 2001 se muta la RadioSUD Craiova, unde pe linga emisiunile de linie ale postului intra in productie, apasa butoanele pina incepe sa faca reclame si semnale audio pentru post. Tot atunci semneaza contracte cu agentii de publicitate din Bucuresti, pentru realizarea unor spoturi si in anul 2004 se muta in capitala, la Radio InfoPro. Pe linga productie de radio, din anul 2006, vocea lui Adrian poate fi auzita si la Stirile ProTV, in materialele difuzate dimineata. “Acum ma alatur colegilor mei Ramon si Cetin la Music FM, sau mai bine zis ii completez in weekend cind voi pune muzica buna si mai povestesc ascultatorilor una alta despre artistii pe care ii vor auzi pe 103.8 FM”, incheie Adi care va fi prezent la Music Fm in fiecare sambata si duminica, de la 09.00 la 13.00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending