Connect with us

ALL MEDIA

Ramona Bădescu a absolvit două şcoli de şoferi

Published

on

Ramona Bădescu a absolvit două şcoli de şoferi, după cum povesteşte în emisiunea Pro Motor de sâmbătă, la 12.30, de la Pro TV, la care va veni împreună cu fasnetul Fiat 500 by Diesel.

Vedeta este plecată de 20 de ani în Italia, aşa că a făcut şcoala de şoferi atât aici, în România, cât şi în Italia şi spune ca este la fel de dificil de luat permisul în ambele ţări. Posesoare de permis auto şi românesc şi italian, vedeta subliniază că în Italia este exclus să se dea examenul pe ochi frumoşi, pe pile sau pe bani aşa cum a auzit că se mai practică în România.

Dacă în Italia, Ramona conduce un Smart pe care şi-ar dori să-l schimbe cu unul electric pentru a proteja natura, aici a ales să conducă un Fiat pentru că este compact, confortabil, cu design frumos şi poate fi condus indiferent de felul în care este îmbrăcată. Ramona era oricum cucerită de Fiat-ul 500, pentru că a condus unul în Italia, de serie, alb, imprimat cu steagul Italiei pe el.

Ramona Bădescu va povesti Roxanei Ciuhulescu şi telespectatorilor Pro TV despre pasiunea ei pentru maşini care a împins-o să participe la un raliu în calitate de copilot al unui pilot femeie.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending