Connect with us

A-Z NEWS

Ramona Hanganu este studentă la actorie (galerie foto)

Published

on

Reclame

Ramona Hanganu, protagonista serialului ,,Mostenirea” care începe la Pro TV luni, 4 octombrie de la ora 22:15 este studentă la UNATC. După o perioadă plină de emoţii şi aşteptări, Ramona şi-a împlinit un nou vis, acela de a deveni actriţă cu acte-n regulă. ,,Mi-a plăcut întotdeauna să joc, însă decizia clară de a da la această facultate am luat-o în clasa a X-a. Atunci am ajuns pentru prima oară la UNATC, erau ,,Zilele porţilor deschise” şi am fost fascinată de ce am descoperit acolo: atmofera, grupurile de lucru, cursurile, etc. Ştiam că se intră foarte greu şi de asta am şi avut emoţii foarte mari”, a povestit protagonista din ,,Mostenirea”.

Pentru că era foarte ocupată cu filmările la ,,Mostenirea”, Ramona nu rata niciun moment liber pentru a învăţa. Profită de fiecare pauză de filmare pentru a-şi mai repeta monologul sau poeziile pe care trebuia să le înveţe pentru examen. ,,Am încercat să valorific fiecare minut şi asta m-a ajutat. Cu toate astea, la prima probă am fost atât de emoţionată încât atunci când am început să vorbesc nu-mi mai recunoasteam vocea şi aveam impresia că nu sunt eu”, a mai povestit Ramona.

Imediat după ce a aflat rezultatele şi a ştiu că este studentă la UNATC, Ramona a început să-şi sune toţi prietenii pentru a le da marea veste. ,,În seara respectivă i-am sunat pe toţi cei care au fost alături de mine şi m-au încurajat în perioada dinaintea examenului. Cu toţii ştiau cât am fost de stresata şi cât de mult mi-am dorit să urmez această facultate şi s-au bucurat foarte mult pentru mine”, a mai declarat actriţa din ,,Mostenirea”.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. casiana

    3 februarie 2011 at 18:59

    Am acelasi vis ca si Ramona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending