Connect with us

Vedete

Ramona Păun se alătură portofoliului de talente Global Talent United

Avatar

Published

on

            Fermecătoare, extrem de carismatică și jovială, Ramona Păun este una dintre cele mai apreciate prezențe din televiziune. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Ramona poate fi urmărită la PRO TV, unde le aduce românilor știrile din sport. Fiind o fire veselă și curioasă, prezentatoarea iubește să exploreze teritorii noi și să învețe în permanență. Așa a învățat să cânte la pian și să creioneze schițe de design vestimentar. Însă principalele ei pasiuni rămân tenisul, călătoriile și șofatul.

 

            Ramona Păun se alătură portofoliului Global Talent United, cea mai mare agenție de marketing influencers din România și spune despre această colaborare: „Sunt foarte încântată că am început această colaborare cu echipa de profesioniști de la Global. Aștept cu nerăbdare să fac parte din proiectele creative ale Global Talent United, așa că fiți cu ochii pe conturile mele de Social Media, pregătim lucruri frumoase :)”.

 

Ramona este un adevărat profesionist și se dedică cu foarte mult entuziasm proiectelor pe care le începe. Totodată, se implică activ în activități de voluntariat care au legătură cu natura și cu animalele. Ramona Păun poate fi urmărită la PRO TV, unde prezintă știrile din sport, dar și în portofoliul Global Talent United, alături de care pregătește campanii ce vor putea fi urmărite pe platformele ei de socializare.

 

Comentarii

Televiziune

Laura Nureldin vine la Observatorul din weekend

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

 Laura Nureldin se alătură echipei Observator de la Antena 1. Aceasta va prezenta Observatorul de la ora 13.00 și 16.00, în fiecare sâmbătă și pe cel de la ora 13.00 în fiecare duminică.  Lumea m-a întrebat „De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?”  Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni.

Învățăminte. Experiență. Experiențe. La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.  Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am. Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni, a declarat Laura Nureldin.

Laura este un jurnalist cu o experiență de aproape 18 ani în televiziune. A fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri în cadrul Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1  și Antena 3. Laura este de asemenea și autor al seriilor fantasy Regii Timpului/Royals  și  Demoni/Demons, Revertis.

 

Comentarii

Continue Reading

Vedete

Denise Rifai se alătură echipei Kanal D. Vedeta va prezenta un format cu totul special

Avatar

Published

on

            Jurnalist tranşant, personalitate carismatică în peisajul media românesc, Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D. Cu o experienţă bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist de succes.

 

A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator şi realizator de ştiri şi talk-show. Timp de aproape nouă ani, a fost unul dintre cei mai vocali jurnalişti şi moderatori de la Realitatea TV. A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice româneşti şi a ţinut de multe ori primele pagini ale ziarelor, prin temele lansate în spaţiul public.

 

Denise Rifai este acum gata de o nouă provocare şi spune că telespectatorii o vor regăsi la fel de incisivă şi pregatită pentru a le oferi experienţe memorabile şi relevante în faţa micului ecran.

 

Decizia de a mă alatura echipei Kanal D, a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus Da!” cu tot sufletul şi asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai, a declarat jurnalista.

 

La Kanal D, Denise Rifai va prezenta un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii din România. Vom reveni în perioada următoare cu mai multe detalii despre emisiunea ce va fi prezentată de noua vedetă a staţiei.

 

Comentarii

Continue Reading

Vedete

Celebri, frumoși, bogați și… singuri. Dacă nu aţi ghicit deja, este vorba despre cei mai populari actori din serialele turceşti

Avatar

Published

on

            Actori de mare succes în Turcia, dar și peste hotare, Murat Ünalmıș și Uğur Güneș, cunoscuți din seriale precum „Mă numesc Züleyha”, nu și-au găsit încă perechile potrivite. Cei doi burlaci joacă în drama istorică „Seddülbahir: între zidurile mării”, ce a fost difuzată în România, de TVR 1.

 

De la iubirea obsesivă pentru frumoasa Züleyha, la dragostea dusă până la sacrificiul suprem, față de propria țară, în seria „Seddülbahir: între zidurile mării”, Murat Ünalmıș își demonstrează fără echivoc talentul în arta actoricească, precum și calitățile fizice de invidiat. La fel se poate spune și despre colegul său de platou, în ambele seriale, Uğur Güneș. Și totuși, cei doi actori nu și-au găsit încă partenerele cu care să-și întemeieze o familie.

          Murat Ünalmıș este căpitanul Mahmoud Sabri în drama istorică inspirată din fapte reale „Seddülbahir: între zidurile mării”. Asemeni generalului Eremia Grigorescu la Mărășești, el a decis că „Pe aici nu se trece!”, deși armata sa de 1000 de soldați era în inferioritate față de cea a inamicului. Curajul, eroismul și calitățile sale de lider l-au ajutat să le insufle însă ostașilor turci, puterea și spiritul de sacrificiu necesare pentru a ține piept forțelor aliate în peninsula Gallipoli.

Originar din Kayseri, oraș din centrul Turciei, actorul a jucat baschet de performanță la Clubul Sportiv Fenerbahçe în vremea liceului, dar a urmat Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Marmara. După absolvire, însă, a urmat cursuri de actorie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Academiei din Istanbul și, în paralel, a jucat în zeci de filme și seriale care i-au adus notorietate, așa că acum, la 39 de ani, Murat Ünalmıș are un palmares bogat, cu roluri principale atât în seriale, cât și în filme de lung metraj.

Recent, atât Murat Ünalmıș, cât și Ibrahim Çelikkol, colegul său pe platourile de filmare ale seriei „Seddülbahir: între zidurile mării”, au fost nominalizaţi la premiile Golden City Awards, la categoria „cel mai de succes actor de dramă TV”. Murat a fost căsătorit pentru o scurtă perioadă cu actrița Birce Akalayra, partenera sa din serialul „Yer gök aşk”. De atunci, nu a mai avut nicio relaţie serioasă, care să ducă spre căsătorie, actorul fiind în acest moment singur.

Atunci când nu filmează, Murat are o mulțime de hobby-uri și a învățat singur să cânte la clarinet, după ce a luat lecții… de pe internet. Îi place foarte mult să citească și alege să rămână aproape de locurile de care se îndrăgostește. Astfel, în timp ce filma pentru un serial, s-a decis să cumpere o fermă în zona respectivă, iar cu o altă ocazie similară, a achiziționat un restaurant.

Uğur Güneș, tânărul Yilmaz care se bucură de iubirea Züleyhei, trăiește o poveste de dragoste plină de dramatism și în seria „Seddülbahir: între zidurile mării”, difuzată la TVR 1. Tânărul Hüseyin alege să se înroleze în armată atunci când patria o cere, deși încă nu avea vârsta potrivită pentru a deveni soldat, lăsându-și iubita înlăcrimată.

Născut la Ankara, în 1987, Uğur Güneș a studiat istoria şi geografia, dar a ajuns la actorie, urmând sfatul unui prieten. A urmat cursurile prestigioasei Universităţi Ankara Art Theatre, dar a luat și lecții particulare, care l-au ajutat să fie remarcat în 2011, când a obținut primul său rol important. Uğur este necăsătorit și în prezent nu este nici el într-o relaţie, după ce, la finele anului trecut, s-a despărţit de artista de muzică pop Reyhan Cansu.

Telespectatorii TVR 1 i-au putut urmări pe Murat Ünalmıș și pe Uğur Güneș în drama istorică „Seddülbahir: între zidurile mării”. Grandioasa producție ce reunește actori celebri, difuzată în premieră la Televiziunea Română, are ca subiect unul dintre cele mai dramatice momente din istoria Turciei, apărarea peninsulei Gallipoli în timpul Primului Război Mondial.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0