Connect with us

Digital

RanEvents Communication s-a ocupat de lansarea animaţiei Zootropolis în România

Published

on

 

În cei 92 de ani de istorie, Walt Disney Animation Studios a creat o moştenire legendară de filme cu animale vorbitoare – de la „Steamboat Willie”, scurtmetrajul de debut al lui Mickey Mouse, la „Bambi”, „Dumbo”, „Cartea Junglei”, „Robin Hood” şi „Regele Leu”.

Disney reinventează lumea animalelor și vine cu o nouă idee, foarte fresh și actuală o dată cu lansarea celui de-al 55-lea film al studiourilor: „Zootropolis”. Cum promovezi o poveste animată despre o vulpe forțată sa fuga in lume fiind acuzata de o crima pe care nu a comis-o? Printr-un mix de  acțiuni creative in linie cu tematica filmului. Și prin umor

“Zootropolis ne-a provocat să avem o comunicare atractivă. Ne-am concentrat pe amplificarea mesajelor noastre și generarea conversației în jurul filmului prin conținut calitativ” a declarat Raluca Zamfir (Managing Partner, RanEvents Communication)

În versiunea dublată în limba română a filmului, actriţa Tily Niculae şi realizatorul de radio Mihai Dobrovolschi şi-au împrumutat vocile pentru două dintre personaje, ambii debutând astfel într-un film de animaţie. În vreme ce Tily a dublat-o pe cea mai simpatică oiţă, Talanga, Dobro l-a interpretat chiar pe vicleanul vulpoi Nick Wilde, personajul principal masculin din animaţia Disney.

“Ne-am dorit să venim cu o abordare diferită pentru promovarea filmului “Zootropolis”, să ne surprindem fanii și mai ales să atragem și adolescentii  către acest film care este mult mai mult decât o animație, poate fi considerat o comedie foarte isteață. Pentru asta am apelat la un boutique de creatie pentru o idee mai aparte. Astfel a apărut ZootropolisNews – o broșură-supliment, care vine cu news din zona de entertainment inspirat din lumea filmului, dar totodata cu personaje și subiecte cu puternică rezonanță locală” a adăugat Andreea Zidaru, (General Manager, Forum Film România).

La mai puţin de două săptămâni după premieră, „ZOOTROPOLIS” deţine deja un dublu record de box office. Animaţia Disney a debutat pe primul loc în opening weekend in RO si in USA și şi-a menţinut poziţia de lider şi în al doilea weekend. Astfel, „Zootropolis” a devenit şi primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul, confirmand faptul ca filmul a fost extrem de apreciat de un spectru larg de consumatori de film.

Echipa Forum Film a fost formată din Andreea Zidaru (General Manager) și Patricia Calugaru (Marketing Coordinator).

Din echipa RanEvents au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (Director) și Claudia Miler (PR Manager).

zootropolis_top filme

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending