RAPORT: Posturile de televiziune din portofoliul RCS&RDS, costuri de milioane de euro! Cifre detaliate, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

RAPORT: Posturile de televiziune din portofoliul RCS&RDS, costuri de milioane de euro! Cifre detaliate, aici!

Published

on

Compania de telecomunicatii RCS&RDS include operatiunile TV pe care le desfasoara – Digi 24, Digi Sport, mai multe canale de filme si documentare – la categoria „alte cheltuieli”, in raportul sau pe anul 2016, document consultat de HotNews.ro. La capitolul „Cheltuieli operationale”, categoria „alte cheltuieli” reprezinta 56,64 milioane de euro, in crestere cu patru milioane fata de anul precedent.

„Alte cheltuieli” acopera, in principal, cheltuielile legate de canalele TV ale companiei (canalele Digi Sport – disponibile in Romania si Ungaria, Digi 24, Digi World, Digi Life, Digi Animal World si Digi Film) si cheltuielile legate de mentenanta retelelor, potrivit sursei citate. Aceasta nu precizeaza cat reprezinta cheltuielile TV si cat reprezinta cheltuielile de mentenanta.

In 2016, „alte cheltuieli” au reprezentat 56,643 milioane de euro, din totalul cheltuielilor operationale de 755,848 milioane de euro. In 2015, „alte cheltuieli” se ridicau la 52,6 milioane euro.

Raportul mentioneaza ca valoarea licentelor de transmisie a competitiilor sportive de pe Digi Sport, in Romania si Ungaria, pentru intervale multianuale (incepute in 2014-2017 si care urmeaza sa se incheie in perioada 2017-2021), este de 110,9 milioane de euro. Pe langa valoarea acestor licente, compania trebuie, conform contractelor, sa acopere si alte cheltuieli tehnice, precum cele legate de ridicarea semnalului la satelit.

 

Foto Credit: RCS RDS

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending