Connect with us
Avatar

Published

on

Topul celor mai citate surse media în presa scrisă, conform raportului mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 728 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 august – 30 septembrie 2014, în presa scrisă.

Antena 3 ocupă primul loc in topul general al celor mai citate surse media, cu 88 de mențiuni. Locul doi este ocupat de România TV cu 68 de mențiuni, urmată de B1 TV cu 65 de mențiuni. Hotnews.ro este pe locul patru în clasament cu 48 de mențiuni înregistrate în perioada 1 august – 30 septembrie 2014.

Surse citate

Realitatea TV a înregistrat 40 de mențiuni, fiind urmată de Digi 24 cu 39 de mențiuni și Antena 1 cu 32 de mențiuni  în presa scrisă. Pro TV este în top cu 26 de mențiuni, iar rtv.net a înregistrat 22 de mențiuni. TVR 1 este la egalitate cu Evenimentul Zilei, fiecare înregistrând câte 20 de mențiuni. Paginademedia.ro  este în top cu 19 mențiuni, urmată de Forbes și Ziarul Financiar cu câte 18 mențiuni fiecare.

Din clasament mai fac parte Kanal D cu 15 mențiuni, Ziare.com și Cancan.ro cu câte 13 mențiuni fiecare.  România Liberă, Jurnalul Național și Adevărul au înregistrat câte 11 mențiuni în perioada analizată. Wowbiz.ro a avut 10 mențiuni în intervalul 1 august – 30 septembrie 2014, urmat de zf.ro cu 9 mențiuni și dcnews.ro cu 8 mențiuni. Gândul.info și Europa FM se află la egalitate cu câte 7 mențiuni fiecare.

Evenimentul Zilei este pe primul loc în topul celor mai citate publicații print în presa scrisă, cu 20 de mențiuni. Forbes și Ziarul Financiar se află pe locul doi cu câte 18 mențiuni fiecare.  Adevărul, Jurnalul Național și România Liberă sunt în clasament cu câte 11 mențiuni fiecare.  Libertatea și Click au avut câte 6 mențiuni fiecare. Publicația Capital a înregistrat 4 mențiuni, iar Curierul Național și Business Magazin sunt la egalitate, cu câte 2 mențiuni fiecare.

surse citate 2

Antena 3 conduce și în topul celor mai citate posturi de televiziune cu 88 de mențiuni în presa scrisă, urmată de România TV cu 68 de mențiuni și B1 TV cu 65 de mențiuni. Realitatea TV este pe locul patru în clasament cu 40 de mențiuni, iar Digi 24 a înregistrat 39 de mențiuni. Antena 1 este în clasament cu 32 de mențiuni, Pro TV cu 26 de mențiuni, iar TVR 1 cu 20 de mențiuni. Kanal D a înregistrat 15 mențiuni, iar Prima TV a avut 6 mențiuni.

surse citate 3

Europa FM este pe primul loc la categoria celor mai citate posturi de radio în presa scrisă, cu 7 mențiuni. Kiss Fm se află pe locul doi cu 6 mențiuni înregistrate,  fiind urmat de România Actualități cu 4 mențiuni și  RFI cu 3 mențiuni.

surse citate 4

Hotnews. ro se menține pe prima poziție în clasamentul celor mai citate publicații online cu 48 de mențiuni. Rtv.net ocupa locul doi cu 22 de mențiuni. Paginademedia.ro este pe locul 3 în top cu 19 mențiuni. Ziare.com și Cancan.ro au înregistrat fiecare câte 13 mențiuni, iar Wowbiz.ro a avut 10 mențiuni.

Zf. ro a înregistrat în perioada 1 august – 30 septembrie, 9 mențiuni, dcnews.ro a înregistrat 8 mențiuni, iar gandul.info a avut 7 mențiuni. Realitatea.net se află la egalitate cu reportervirtual.ro, cu câte 6 mențiuni fiecare. Sport.ro a înregistrat 5 mențiuni, libertatea.ro și wall-street.ro au avut cate 4 mențiuni fiecare, iar capital.ro si evz.ro au înregistrat fiecare câte 3 mențiuni.

surse citate 5

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending