Connect with us

BAZAR

Rapper-ul Gotti şi Fabio Niţă au lansat piesa “Din vina ta”

Avatar

Published

on

Un rapper şi un solist de muzică dance s-au decis în urmă cu câteva luni să colabreze şi aşa s-a născut piesa “Din vina ta”.

 

Fabio Niţă şi Gotti s-au cunoscut prin intermediul facebook-ului, aşa s-au împrietenit şi s-a născut melodia. “Textul l-am scris împreună, refrenul l-a făcut Fabio iar eu am făcut orchestraţia şi linia melodică. Melodia a fost inspirată din toate relaţiile prin care am trecut eu şi alţii că mine. Am căutat amândoi ca în această piesă să se regăsească cât mai multe persoane în ea.

 

Eu am mai avut şi alte colaborări, însă această este prima importantă, mai ales că am semnat şi cu o casă de producţie, moment pe care îl aşteptam de ceva vreme”, ne-a povestit Gotti. “Am primit propunerea de a face o piesă împreună, însă noi mai colaborasem pentru o melodie dedicată lui Andrei Stoica, un campion Local Kombat. Acum a venit momentul să lansăm piesa aceasta şi o puteţi ascultă şi voi în continuare.

El mă văzuse la o emisiune TV când am spus că o să caut un rapper pentru o viitoare colabrare. Iar el mi-a scris pe facebook”, ne-a spus şi Gotti care iubeşte să facă muzică dar şi sport.

 

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending