Connect with us

A-Z NEWS

Rareș Bogdan despre Lavinia Șandru: ”A fost mai apropiată de proiectul domnului Ponta”

Published

on

Noua grilă a postului Realitatea TV a fost lansată de luni, 19 ianuarie.  Eli Roman, Emma Zeicescu sau Andra Miron sunt doar câteva nume care vor aduce subiectele în atenția telespectatorilor.

Prezent la Adevărul Live, Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere“ şi director general al postului Realitatea TV a oferit mai multe detalii despre schimbările din grila postului de știri.

”Astăzi a intrat noua grilă, o grilă care creşte foarte mult în timpul zilei, vine cu oameni de forţă, care au confirmat seara, cum este Eli Roman, unul dintre cele mai bune produse Realitatea, care vine din Money Channel şi care are experienţă economică foarte bună. Cred că a fost o alegere extrem de înţeleaptă, este vie şi extrem de inteligentă, ea este de la 11:00 până la 14:00.   Apoi, am adus un alt realizator de seară, foarte cunoscut de altfel, Emma Zeicescu, care intră într-un parteneriat cu fostul vostru coleg, Claudiu Marincean, şi de la ora 14:00 vor face o emisiune, o analiză, `Asta e România`. Andra Miron va prezenta şi principalul jurnal al Realităţii, care va avea un invitat sau doi, va fi şi o dezbatere, dar care practic încununează ziua, este jurnalul de forţă, de la 20:00 la 21:00. Ea rămâne titulară, îl face foarte bine.”

Denise Rifai se va axa mai mult pe economie.

Denise Rifai

”Denise Rifai este unul dintre jurnaliştii foarte tineri care au primit o şansă, a terminat ASE-ul, a lucrat mult în departamentul economic al televiziunii, este foarte pasionată de economie. Este un om care îşi începe ziua citind presa internaţională (…) ea este un om preocupat de zona asta şi asta ne bucură, va intra şi mai mult în zona de economie.”, a spus Rareș Bogdan.

Despre Lavinia Șandru, directorul general Realitatea TV spune cădeși deranjează mulă lume, emisiunea sa înregistrează audiențe foarte bune.

Lavinia Şandru va fi la fel de acidă, cum o cunoaşteţi şi cu un set de invitaţi foarte buni. E un om care deranjează, are o mulţime de fani şi o mulţime de oameni care nu o iubesc. În campanie, pentru ea a fost o chestiune foarte complicată, pentru că eram un grup de talibani iohannişti încă de la început, alături de mine erau Denise Rifai, Emma Zeicescu, Andra Miron, pentru schimbare, nu neapărat pentru Klaus Iohannis, ne dădeam seama ce înseamnă o Românie roşie, cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea, şi ea a fost cu Elena Udrea asumat şi apoi a fost mai apropiată de proiectul domnului Ponta şi din acest motiv a ieşit atât de mult în evidenţă. În sine, ea e un jurnalist, sigur, a fost şi în politică, dar a evoluat ca jurnalist foarte mult şi se vede pe audienţe.”

Emisiunea ”Jocuri de putere” își schimbă ora de difuzare. Așadar, Rareș Bogdan va intra în casele telespectatorilor începând cu ora 21:00.

Rares Bogdan

”Eu am început acum doi ani emisiunea „Jocuri de putere“, de la ora 22:00. Anul acesta va începe de la 21:00, pentru că exista un public care la ora 22:00-23:00 trebuia să doarmă pentru că se trezesc devreme. Am realizat un studiu şi am decis să mutăm ora emisiunii, a prins. În prima parte, de la 21:00 la 22:00, va fi un interviu cu o personalitate a zilei, nu trebuie să fie neapărat politică, pot fi sociologi, analişti, actori, iar de la 22:00 va fi o dezbatere cu jurnalişti, analişti, oameni din zona economiei şi mai puţin cu politicieni.”

Și în week-end au intervenit modificări:

”Am întărit şi weekendul, Claudiu Popa, care cred că este unul dintre oamenii de viitor ai Realităţii TV şi care ştie foarte bine politică, a fost mulţi ani reporter pe politic la Palatul Victoriei şi nu numai, el va trece în weekend, acolo unde posturile de ştiri au o problemă de identitate şi de găsirea unei identităţi.”, a mai spus Rareș Bogdan.

Nici mediul cultural nu este lăsat deoparte în noua grilă Realitatea TV.

”Vineri şi sâmbătă, de la 21:00 la 23:00, Octavian Hoandra, scriitorul şi editorialistul, va realiza emisiune, sâmbătă va fi după un model care mie mi-a plăcut foarte mult, emisiunea lui Stelian Tănase, „3 x 3“, mie mi-a plăcut foarte mult, era excepţională. Profilul lui Octavian Hoandra este unul foarte bun, este un om care poate face asta şi va avea forţa culturală să facă o astfel de emisiune, sâmbăta va fi cu totul altceva, vor fi oameni mai puţin cunoscuţi, personalităţi ale mediului academic, ale spaţiului cultural, scriitori de forţă. Încercăm să acoperim această zonă, din păcate, foarte văduvită şi uitată de televiziunile de ştiri.”,  a subliniat moderatorul emisiunii ”Jocuri de putere”.

 

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. AlexP

    20 februarie 2015 at 16:10

    Din pacate, la matinal ati ales sa puneti un om foarte slab pregatit pentru o emisiune live.Nu are glumele la el, nu are nici un pic de charisma, nu are absolut nimic, care sa il recomande pentru o astfel de emisiune. Cand il aud, cum sa adreseaza el diferitelor reprezentante ale sexului frumos „Sara mana X-uleasca” imi vine sa sparg radioul din masina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending