Connect with us

Emisiuni

Cine este câștigătorul Românii au talent sezonul 13 și premiul de 120.000 de euro

Podiumul a fost completat de acrobații Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea. 

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Au fost 11 eroi în marea finală și un sezon 13 magic! Cei mai talentați concurenți au avut momente de excepție pe scena talentelor și s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și trofeul Românii au talent

Destinul lor a fost în mâinile celor de acasă, iar publicul a votat și a decis cine este marele câștigător al sezonul 13 Românii au talent. 

Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa au oferit un spectacol magic pe scena talentelor.

Robert Moscalu, dezvăluiri după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023: “Am vorbit cu ea și m-a șocat”

Cel care a ridicat trofeul deasupra capului și a primit cecul în valoare de 120.000 de euro este Rareș Prisacariu.

Podiumul a fost completat de acrobații Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea. 

Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending