Connect with us

Campanie TV

“Răspuns la dezastru”, o campanie Focus și Habitat for Humanity pentru victimele furiei apelor

Published

on

 

Focus şi Habitat for Humanity dau startul campaniei “Răspuns la dezastru”, care vine în sprijinul celor afectați de inundațiile devastatoare din ultima perioadă.

Un SMS la 8825 cu valoarea de 2 euro le poate reda speranţa celor care au rămas fără un acoperiş deasupra capului. Banii donaţi pot oferi familiilor fără adăpost, şansa la o viaţă normală. Cu doar 2 euro, oricine poate contribui la reconstrucţia unei case.

„Au pierdut tot în câteva minute. Se consideră norocoşi că au scăpat cu viată. Acum vor să se întoarcă acasă, însă nu mai au unde. Ajută-ne să le ridicăm casele înapoi. Cu un simplu SMS poţi ridica şi tu un perete. Cu mai multe SMS-uri o cameră întreagă! Răspunde dezastrului cu oamenie.”, îndeamnă Melania Medeleanu, prezentatoarea jurnalului Focus, de la Prima TV.

Focus şi Habitat for Humanity vă îndeamnă să dași dovadă de umanitate. Un dezastru natural nu trebuie să aducă un chin în viaţa noastră!

Urmăriţi poveştile impresionante ale oamenilor care au pierdut tot, în cadrul jurnalului Focus, de la ora 18:00, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending