Connect with us

Emisiuni

Află cine a ieşit din competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities”

Published

on

Reclame

            Sambata seara la „Bravo, ai stil ! Celebrities” a fost editie eliminatorie, motiv pentru care cele noua concurente s-au straduit sa se ridice la exigentele juratilor si telespectatorilor. Tematica abordata, Avantgarde, le-a pus pe unele in mare incurcatura, iar altora li s-a potrivit manusa.

 

In urma clasamentului juratilor, dupa numarul de puncte primite in editia de sambata, Calina Dumitrescu a fost pe primul loc, cu 15 puncte, fiind urmata de Theo Rose, cu un punctaj de 11. Locul 3 a fost ocupat de Alexandra Ungureanu si Andreea Tonciu, la egalitate cu 10 puncte fiecare, motiv pentru care a fost nevoie de interventie pentru a le departaja. Astfel, in urma votului juratilor, locul trei a fost adjudecat de Andreea Tonciu. Pe ultimul loc, in topul juratilor, s-a pozitionat Oana Radu, cu 7 puncte.

 

In functie de clasamentul saptamanal, al stelutelor acumulate pe parcursul saptamanii, prima concurenta a fost tot Calina Dumitrescu, fiind protejata de o posibila eliminare. Nominalizarea concurentelor pentru eliminare a fost Cristina Siscanu, care s-a alaturat Oanei Radu, Ralucai Tanase si Biancai Rus, propuse catre eliminare in urma punctajului obtinut.

Votul publicului le-a salvat pe Bianca si pe Oana, iar batalia finala s-a dat intre Cristina si Raluca. Cea din urma a fost eliminata, acumuland un procent de doar 2,6% din voturile publicului, in timp ce Cristina Siscanu si-a adjudecat 2,9% dintre acestea.

 

Raluca Tanase si-a luat sambata adio de la competitia stilistica „Bravo, ai stil ! Celebrities” si, cu ochii in lacrimi, le-a multumit tuturor pentru experienta acumulata in perioada cat s-a aflat in acest show. „Va multumesc din suflet pentru aceasta experienta, m-am simtit minunat. M-am redescoperit si am invatat foarte multe, va multumesc si voua ! Mi-ati fost ca o familie si imi doresc din suflet sa pastrez legatura cu voi”, a spus Raluca.

 

In editia de miercuri a show-ului, telespectatorii vor afla cine este celebritatea care a acceptat provocarea de a participa in competitia de moda si cum se va descurca aceasta. Nu ratati show-ul „Bravo, ai stil ! Celebrities”, difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending