Connect with us

Reality Show

Răsturnare de situație la Survivor All Stars! Zanni nu mai părăsește competiția! ”Va trebui să supraviețuiești în condiții extreme!”

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

În ediția de joi, 2 mai 2024, la Survivor All Stars, are loc o răsturnare de situație de care Domnu Dan a vorbit în această seară, mai devreme.

Dacă telespectatorii știau că eliminatul din această seară nu va pleca definitiv acasă, ceilalți concurenți sunt convinși că Zanni a ieșit din cursă.

Acesta însă este rechemat de Domnu Dan, care îi explică ce se va întâmpla cu el mai departe.

Vedeți, în clipul de mai sus, reacția lui Zanni când află că nu trebuie să părăsească încă Survivor All Stars.

Clar unul dintre cei mai atenți strategi ai acestui sezon, Zanni nu a fost mereu atât de calculat și atent. Dimpotrivă, greutățile prin care a trecut și faptul că s-a confruntat cu unele dintre cele mai dificile probleme l-au adus în acest punct.
”M-a motivat singurătatea… nimeni nu mă căuta pentru că n-aveam nimic de oferit. M-au motivat cei care m-au desconsiderat și înjosit. Deși mă afecta emoțional, pentru că eram sensibil când eram mai mic, m-au întărit al naibii de tare, motiv pentru care acum nu-mi înțelege nimeni felul aspru de a judeca, însă nici eu nu înțelegeam acum mulți ani cu ce-am greșit să nu mă iubească nimeni. Nu greșisem cu nimic. Lumea judecă după faimă, nume și medalii. N-am avut familia perfectă precum alte vedete, n-am avut viața de invidiat precum alte personaje TV. Am înțeles asta și am trecut peste”, mărturisește concurentul.
Chiar dacă viața l-a provocat constant, acesta recunoaște că din fiecare etapă prin care a trecut, s-a schimbat și a evoluat: ”lecții de viață sunt multe. Nu cred că sunt de enumerat, ci ar fi doar de specificat faptul că prin șlefuire și suferință neîncetată, mentalitatea prinde un contur greu de înțeles de oamenii obișnuiți, cărora viața le-a dat totul din prima”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending