Rataciti in Panama, revelatia anului in televiziune, un reality show prezentat de Andrei Gheorghe la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Rataciti in Panama, revelatia anului in televiziune, un reality show prezentat de Andrei Gheorghe la Kanal D

Published

on

Avându-l ca prezentator pe Andrei Gheorghe, emisiunea „Rătăciţi în Panama” combină exoticul cu aventura, competiţia cu reality-show-ul, vedete cu oameni obişnuiţi. Rătăciţi în Panama este un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungle panameze, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.PANAMA

Show-ul are la bază conceptul de ierarhizare a celor trei clase sociale: cea de vârf, de mijloc şi cea de jos. Astfel, cei 18 concurenţi vor fi selectaţi în felul următor:
– 6 dintre ei sunt vedete în domeniul în care activează (actori, cântăreţi, sportivi, etc);
– 6 sunt persoane oarecum cunoscute (foşti participanţi în alte emisiuni TV)
– 6 sunt oameni obişnuiţi.

Locaţiile în care cei 18 concurenţi vor trăi pe toată perioadă emisiunii joacă de asemenea un rol esenţial în desfăşurarea emisiunii. Există trei plaje:
– ”Insula condamnaţilor” – un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească, etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.

– “Insula Speranţei” – aici lucrurile stau ceva mai bine. Concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.

– “Insula Paradisului” – un loc desprins din paradis, unde concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje.

Dar, cum nimic nu durează o veşnicie, concurenţii vor fi puşi în situaţia de a schimba luxul plajei de sus cu lupta pentru supravieţuire a plajei de jos într-o clipă. Depinde doar de ei dacă îşi vor păstra condiţia ori dacă şi-o vor schimba.

Fiecare episod va conţine o serie de probe, unele în care cele 3 echipe vor lupta una împotriva celeilalte, iar altele în care luptele se vor purta individual, între concurenţi. Între probe vor fi interpuse momente importante din cele 3 tabere: suferinţe, momente de bucurie, momente de chin, momente de relaxare, impresiile concurenţilor, etc.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GiTS7IIzsYE]

Probele sunt spectaculoase, tensionate şi încărcate de emoţie, iar statutul social al concurenţilor noştri îşi va spune încă o dată cuvântul.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending