Connect with us

A-Z NEWS

Raul Brebu a jucat un amical cu juniorii timisoreni! (galerie foto)

Published

on

La sfarsit de saptamana muncitoare, Raul Brebu si Ana Maria Ivan si-au inceput dimineata cu cateva exercitii de inviorare alaturi de micii viitori mari fotbalisti de la Poli Timisoara, grupa 2003 – 2004.

Dupa ora 10.00, Raul Brebu a aparat cu stoicism studioul Magic FM de asaltul “violetilor”, iar Ana Maria Ivan s-a ocupat de imortalizarea momentului. “Eu am scapat ieftin, picii au un sut puternic, puteti vedea efectul pe bratele si picioarele lui Raul” ne-a spus Ana Maria.

“Nu m-am dat in vant niciodata dupa balonul rotund, astazi insa mi-am scos din maneca scurta toti asii pentru a face impresie buna in fata timisorenilor nemilosi”, a spus realizatorul matinalului Magic Start dupa ploaia de suturi la poarta.

Duminica, Ana Maria Ivan si-a luat la revedere de la nisip, mare si soare. De astazi, alaturi de Raul Brebu, revine cu forte proaspete in studioul Magic FM de la Neptun, Alexandru Andrei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending