Connect with us

Emisiuni

Război în bucatărie între Anamaria Ferentz şi Tavi Colen, în emisiunea “Star Chef”

Published

on

Anamaria Ferentz şi Tavi Colen se vor duela în reţete care mai de care mai gustoase, în emisiunea “Star Chef”, difuzată de Antena Stars, în fiecare week-end, de la ora 18.00.

În  ediţia de sâmbătă, Anamaria Ferentz este  prima care intră în bucătarie şi-şi etalează  talentele culinare. Cântăreaţa va găti pizza vegetariană şi va răspunde întrebărilor picante ale Nataliei Mateuţ, co-prezentatoarea emisiunii:  “Ai răspuns vreodată avansurilor unui bărbat însurat”, a sunat una dintre acestea.

Ce a răspuns  Anamaria , telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 18.00, la “Star Chef”, de la Antena Stars.  De asemenea, telespectatorii o pot vedea pe Anamaria Ferentz în show-ul “Splash! Vedete la apă” care  va începe din 18 iulie  la Antena1.

Duminică, tot de la aceeaşi oră, 18.00,  Tavi Colen îi dă replica într-o ediţie plină de umor. Cântăreţul, pescar pasionat şi bucătar iscusit, va pregăti la “Star Chef” păstrăv la tavă cu legume. Evident, după  o masă copioasă discuţiile despre femei frumoase vin de la sine: “Ştii ce mi-a spus bunicul meu de 84 de ani despre femei? Dacă stai cu tinere, rămâi tânăr”, declară cântăreţul.

Natalia a vrut să ştie care este secretul lui în materie  de cucerit femei: “Eu nu le cuceresc, vin ele  singure la mine ”, adaugă artistul. Ce sfaturi culinare  îi va da Tavi Colen colegei lui de scenă, dar şi care va fi răspunsul  acesteia, telespectatorii vor afla în week-end, de la 18.00, la “Star Chef”, de la Antena Stars.

Tavi Colen

Foto Credit: Antena Stars

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending