Connect with us

Emisiuni

Razboi pe viata si pe moarte pentru un loc in galele live la ”Vocea Romaniei”!

Published

on

Sambata, 23 noiembrie, de la 20:30, la Pro Tv, ultima serie de voci se confrunta in duet pe scena la Vocea Romaniei, iar apoi concurentii se intrec in etapa “cantecului decisiv”, totul pentru a prinde un loc in show-urile live.

Lori, Moga, Smiley si Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor in “combinatii letale”, vorba lui Horia. Voci puternice se vor lupta de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite se vor mula pe piese alese “pe spranceana” de antrenori, iar rezultatul va fi un spectacol pe cinste, din care nu vor lipsi controversele de tot felul.

Mai mult ca oricand, antrenorii se vor contrazice pe probleme legate de tehnica si teorie muzicala. Nici impartirea pieselor din confruntari nu va fi pe placul tuturor, iar replicile ascutite vor fi la ordinea zilei in show-ul de sambata.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite si la concurentii din celelalte echipe, gata sa “fure” voci cu potential. Pana acum, Smiley are la activ doi concurenti “furati”, pe Adrian Nour si Bogdan Olaru, Brenciu se poate lauda cu cea mai recenta “achizitie” a sa, Andrei Hanghiuc, Lori l-a adus in echipa ei pe Razvan Pasca, iar Moga i-a adaugat la lista de elevi pe Elena Salaru si pe Gabriel Kisczuk.

Dupa confruntari, se da start-ul “cantecului decisiv”, etapa in care fiecare antrenor va alege doi concurenti din echipa sa, iar acestia vor interpreta din nou piesa de la auditiile pe nevazute. Doar una dintre cele doua voci va merge mai departe in lupta pentru marele titlu.

Daca “impunsaturile” dintre Moga si Brenciu sunt de-a dreptul inevitabile, in aceasta saptamana, Loredana va fi cea care il va contrazice pe Horia minute in sir, insa antrenorul promite sa nu se lase coplesit de “blondetea” colegei sale. Ce are Lori sa-i reproseze lui Horia si cine va avea castig de cauza ramane de vazut in editia de sambata a Vocii Romaniei.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending