Connect with us

Reality Show

Război total în Ferma – Un nou început! Brigitte și Ioana se vor duela în această seară în arenă

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară se declanșează războiul atât în fermă, cât și în cabană. Telespectatorii vor putea urmări două confruntări neașteptate: una oficială, la duel, iar cealaltă mult mai agresivă, în cabana bandiților. De la 21:30, la PRO TV, Ferma – Un nou început! aduce două meciuri: Ioana vs. Brigitte și Pastramă vs. Kamara.

Duelul de eliminare le pune față în față pe cele două foste prietene. Brigitte se simte trădată atât de Ioana, cât și de Moroșanu, nu va uita și nu-i va iarta. Într-o probă spectaculoasă de îndemânare, cele două vor lupta pentru șansa de a mai rămâne în fermă. Va câștiga Brigitte și de data acesta sau va pierde în fața Miss România?

La cabană izbucnește un scandal care le sperie pe fete! Pentru prima oară de când trăiesc sub același acoperiș, băieții trec la violență. Kamara reușește să-l scoată din minți pe Florin Pastramă, iar cei doi vor ajunge să-și împartă pumni. Fetele sunt cele care îi vor separa, dar vor reuși ele să liniștească apele și să readucă pacea în cabană?

In această seară, de la 21:30 la PRO TV vom afla deznodământul celor două confruntări!

Ce rezultate de audiență a obținut Ferma – Un nou început miercuri seara?

Ediția Ferma – Un nou început de miercuri seară a fost urmărită de aproximativ 1.5 milioane de români la nivel național. PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18–49 de ani, PRO TV a condus topul cu 7.4 puncte de rating și 20.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a obținut numai 5.8 puncte de rating și 16.1% share.

Edițiile Ferma Un nou început de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending